…and I’m off to shoot a TV Commercial in Poland

Tess Montgomery

Hej Kompisar!

Jag har en riktigt rolig och fullpackad vecka som startar med att jag flyger till polen tidigt i morgon.

Jag bokade nämligen den där reklamfilmen från castingen där jag väntade så himla länge förra veckan. Så himla kul! Tur att jag stannade kvar trots att det var flera timmars väntetid ( jag smet iväg och åt lunch under tiden).

Så jag är där och filmar från i morgon till på torsdag kväll.

Det är alltid lite klurigt att kombinera bloggen med plåtningsdagar, men jag tar med mig datorn och kollar in så ofta jag kan helt enkelt. Annars kan ni alltid hitta mig på Snapchat (Tess.Montgomery).

När jag kommer tillbaka har jag ett event på kvällen som jag hoppas att jag kommer att hinna till och på fredag blir det ett smått försenat veckomöte med Cecilia och även en träff med ett svenskt modemärke. Så en hel del roliga grejer som ni hör.

Jag har aldrig varit i Polen tidigare och kommer att bo i Warsawa Old Town. Kom jättegärna med tips på vad jag bör se och göra, för jag har nämligen minst en halvdag ledigt att utforska.

Nu ska jag slänga lite kläder i en resväska och ta det lugnt resten av kvällen, min taxi hämtar mig 03.30…

For English version, please click below

Tess Montgomery

Hi Guys, how are ya doin’?

I have such a fun and exciting week ahead. You might remember the casting last week when I waited for hours? Well lucky I stuck around because I booked the job and I’m off to Warsaw Polen tomorrow to shoot the commercial, yay!

I will be there from tomorrow until Thursday and will have at least half a day off to explore Warsaw. We will be staying in Old Town, so if you have any suggestions of what to see and do, please leave a comment. I have never been to Poland before, I hear the food is amazing.

It’s always slightly tricky to blog when I’m shooting, but I will bring my laptop and pop in as often as I can during these days. You can also always find me on Snapchat (Tess.Montgomery) if you are wondering what I’m up to or just fancy seeing a bit of Poland.

Now I’m going to do a quick pack, my taxi picks me up at 3.30 tonight….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Kul! Att bara gå runt och kolla är helt ok i Warszawa gamla stan. Den är inte så stor och omges av ett riktigt ”kommunistparadis” dit man inte behöver gå, inget att se närmare på. Billigt och trevligt resmål!

 2. Hej Tess! Du måste gå till Radio Café och äta lunch ( även öppet för middag). Ett riktigt polskt ställe med den bästa maten! Beställ nåt riktigt polskt som en god soppa (barszt) och pierogi (typ dumplings) med olika fyllningar. Eller bara polska pannkakor! Hur som helst, du kan inte vara i Warszawa o ej gå dit 🙂

  http://www.radiocafe.pl/en/index.html

  1. Hej Kat!

   Vi hann inte dit och jag åt typ nästan ingen Polsk mat alls när vi var där… så nästa gång är Radio café ett måste! Tack för tipset!
   kram
   Tess