Meet Cecilia, My New Creative Assistant!

Cecilia - Crative Assistant at TessM.seCecilia Creative Assistant at TessM.se

Nu har finaste Cecilia jobbat med mig här på TessM.se i drygt två veckor och det är på tiden att jag presenterar henne lite bättre för er.

Eller rättare sagt så får hon presentera sig själv i form av att svara på 5 frågor.

—-

Berätta lite om dig själv.

Jag heter Cecilia, är 25 år och kommer från Göteborg. Jag är glad, energisk och nyfiken på det mesta, tycker om att resa, vindsurfa, fotografera och prata om livet med nära och kära. Jag har en kandidatexamen i ekonomi/marknadsföring och har sedan några månader tillbaka drivit eget företag.

Hur länge har du bott i London och var bor du?

Jag har bott här i två år totalt. Första gången jag bodde här var jag 17 år och då bodde jag hos en värdfamilj och gick mitt andra år på gymnasiet, och sen så flyttade jag tillbaka hit förra hösten och har sedan dess bott i ett supermysigt område som heter Muswell Hill som ligger i norra London.

Vad betyder egentligen din roll som Creative Assistant?

I min roll som Creative Assistant så kommer jag vara Tess högra hand inom det mesta som har med bloggen att göra. Jag kommer bland annat ta hand om media queing inom sociala medier, besvara e-mails, gå över statistik och göra research.

Vi har bara jobbat tillsammans i 2 veckor än så länge, men vad har varit roligast hittills?

Det är helt klart våra möten där vi sitter och planerar inför den kommande veckan och nya projekt, sätter upp mål och bollar massa idéer. Det är så kul och inspirerande! Sen så är det också så roligt och spännande att få en inblick i bloggvärlden och allt vad den innebär.

En sista snabb fråga. Nämn ett favoritplagg och en skönhetsprodukt du inte kan leva utan. 

Skönhetsprodukt är utan tvekan läppbalsam/läppstift och sen så skulle jag nog inte vilja gå genom livet utan mina Vans på fötterna.

—-

Det har bara gått ett par veckor, men det är så himla roligt och givande att ha Cecilia vid min sida. Jag får så mycket mer gjort och våra möten där vi bollar ideér är så himla intressanta, roliga och produktiva.

Ett av de bästa besluten jag har tagit för bloggen är utan tvekan att ta in en till driven, flitig och positiv person att jobba tillsammans med. Det gör en enorm skillnad!

For English, please click below

Cecilia - Crative Assistant at TessM.se

It’s about time that I introduce my lovely new Creative Assistant to you guys. Her name is Cecilia and she has been working with me for a bit over 2 weeks now. 

Well, actually I’m going to let her introduce herself by answering 5 quick questions; —-

Tell us a bit abut yourself;

My name is Cecilia, I’m 25 years old and I’m originally from Gothenburg in Sweden. I’m happy, curious and energetic. I love to travel, windsurf, photography and to discuss life with my loved ones. I have a university degree in economy/marketing and are running my own company since a few months back.

How long have you lived in London and where do you live?

In total, I have lived here for two years. First time when I was 17 and lived with a family while I was in college for a year and then I came back a couple of years later last fall. Since then I have been living in a very cosy area called Muswell Hill in north London.

What do you do as a ”Creative Assistant”? 

In my role as Creative Assistant, I will act as Tess right hand in everything to do with the blog. I deal with social media queuing, answer emails, keep an eye on the statistics and do research for blog posts.

You have only worked at TessM.se for a couple of weeks, but is there anything you particularly enjoy so far?

The most fun part is without a doubt our meetings where we plan all the posts for the coming week, look at new projects, set goals and brainstorm ideas. It’s really fun and inspiring! It’s also really interesting to get an idea of what blogging and the whole blog world is about.

Quick last question. Tell us about one favourite piece of clothing and a beauty product you cannot live without.

My favourite beauty product is without a doubt lip balms and lipsticks and I would not want to walk trough life without my Vans on my feet.

—-

It has only been a short time, but it has been really inspiring and nice to have Cecilia by my side. I get so much more done and our meetings when we plan and brainstorm ideas are really rewarding.

Choosing to bring another driven, hard working and positive people in to help me in my company has been such a great decision.

Cecilia Creative Assistant at TessM.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *