My Perfect Budget Lipstick Favourites

Lipstick Favourites by TessM.se

God morgon finaste ni!

Nu sitter jag och fixar lite innan Cecilia kommer över och vi ska jobba ett par timmar här hemma hos mig. Hon har jobbat med bloggen i en vecka nu och det är så skönt att ha någon att bolla idéer med. Vi har börjat lite lugnt, så nu sätter vi igång ordentligt.

Jag vill förresten tipsa om mina favoritläppstift för tillfället, det är en riktig budget variant som har suttit konstant på mina läppar sedan de ramlade ner i min brevlåda (pressprover). De kommer från IsaDora och heter ”Lip Desire”. De är krämiga och har mycket pigment, tricket för att få dem att hålla bra är att köra läpp pennan i samma färg på hela läppen först och sedan läppstift på toppen.

Alla färgerna som jag har är varma och rosiga, perfekt för min hud och jag kan blanda dem för att få ännu fler nyanser. De har även fått till tippen på både läppstiftet och pennan riktigt bra, så ingen pensel behövs, nu försvinner tyvärr formen med användning, men i början i alla fall.

På bröllopet i helgen använde jag ”Dusty Rose” och toppade lite med ”Nude Blush” mitt på läppen.

Ni kan hitta dem här (adlink) (jag bytte länken då jag märkte att den bara visade en färg, men nu ska det vara rätt!)

—-

För mer skönhetsinlägg, kolla in dessa;

The 5 Best Moisturising Serums I have Ever Tried
How To Get Glowing Skin
The 6 Beauty Products I Actually Finish and Will Buy Again

Om du inte redan följer mig på Bloglovin’ så är det verkligen på tiden <3

—-

For English Version, Please Click Below

Lipstick Favourites by TessM.se

Good Morning Lovelies!

I’m at home blogging a bit before my new assistant Cecilia gets here. We are going to work on the blog for a few hours and after I got a casting. Cecilia has worked with me for a week now and it makes such a difference having someone to bounce ideas with. We started slowly, so this week we are ready to go for real.

I have to tell you about my favourite lipstick at the moment, it’s by IsaDora, called ”Lip Desire” and it’s a bit of a budget buy. I had a few shades sent as press samples and have been wearing them ever since.

They are creamy and well pigmented. The trick to really make them last is to use the lipliner in the same colour on the entire lip before I put on the lipstick on top. The tip of both the pen and the lipstick is perfect, so no need for a separate lip pencil. I assume this will wear down pretty quickly, though.

All the shades I got sent are warm and rosy, perfect for my colouring! I have a feeling I will be experimenting with the darker shades too for fall. They are great to mix, to get even more colours, but does get a bit too thick if you put more than two layers on.

For the wedding this weekend I wore ”Dusty Rose” liner and lipstick and then I topped if off with a bit of ”Nude Blush” in the middle of the lip.

You can find the Isadora lipsticks here (adlink)

—-

For more beauty posts, check these out;

The 5 Best Moisturising Serums I have Ever Tried
How To Get Glowing Skin
The 6 Beauty Products I Actually Finish and Will Buy Again

And If you are not already following me on Bloglovin’ , it’s about time <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *