A Gorgeous Wedding In The Cotswolds

Tess and Garth at Hana and Brads Wedding

Hallå på er, har ni haft en trevlig helg?

Vi har varit på ett vackert sagobröllop i The Cotswolds, ett underbart fint naturområde ca 2 timmar från London. Det var vår crossfit kompis Hana som gifte sig med sin Brad i en otroligt fin stor stenlada med massor med öppna eldar och ett litet kyrko-rum. Väldigt vackert!

Tyvärr fick jag varken ta bilder på bröllopet eller den fina herrgården som vi bodde på, så bilden över är den enda jag har (förutom de från photobooten). Men det var faktiskt för att vara helt ärlig ganska skönt att inte ha med kameran överallt för en gångs skull.

Det fanns även absolut ingen mottagning på någons mobil och de få internet som fanns var riktigt krassliga. Så en teknologisk detox. De som bor där använder sina vanliga hemtelefoner, ganska charmigt ändå.

I morgon ska jag till frisören på morgonen och efter det har jag ett bloggmöte i stan. Det vankas även en tvådagarsplåtning i slutet av veckan, så full rulle!

Ha en härlig Söndgaskväll, så hörs vi igen i morgon!

Min klänning är från Asos (adlink)- jag älskar att den är så användbar! Väska från Ebay, skor av Topshop och armband från Drakenberg Sjölin. 

For English, please click below

Tess and Garth at Hana and Brads Wedding

Hello lovelies, did you have a nice weekend?

Garth and I just got back from a fairytale wedding in a big stone barn in The Cotswolds. It was our CrossFit friend Hana who married her Brad in a stunning ceremony, followed by a lovely dinner and some proper partying after. As with most weddings, we couldn’t really take a lot of pictures, so the photo above is the only one I have. And we were also not allowed to take any photos of an in the lovely mansion we stayed out.

But to be fair, it was kind of nice to live in te moment and leave the camera at home for once. They also had no phone reception what so ever in the area, and internet spots were few and far between. So a much needed mini-digital detox. The people who live in the area actually use landlines, super cute!

Tomorrow morning I’m off to the hairdresser and after I have a blog meeting in town. Later this week I’m off on a two-day photo shoot. So a fun and busy week ahead!

Have a lovely Sunday evening!

My dress is from Asos (adlink), bag from Ebay, shoes by Topshop and bracelets från Drakenberg Sjölin.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. I Sverige är det absolut förbjudet att klä sig i vit klänning till ett bröllop om man inte är bruden. Jag tycker också själv att det är lite taskigt att komma i vitt som gäst, förutsatt att bruden gifter sig i vitt, då. Stealing her thunder liksom. Men i Engsland är det säkert annorlunda.

  1. Hej Frizz!

   Vilken tur att min klänning är ljusblå!
   Kram
   Tess

  2. Ehh ja den är blå, färgen är klockrent ljusblå! Snygg modell på klänningen dessutom Tess!

  3. Så typiskt svenskt att ”hoppa” på innan man tagit reda på all fakta. Hennes klänning är inte vit, klicka på länken så ser du att beskrivningen är ”light blue”. Gud så irriterande jag tkr att det är med sånt beteende, var därför tvungen att kommentera.

 2. Så otroligt vackra ni båda är!!! Har läst att partners tenderar till att dras till personer som påminner om varandra och att det kan vara grunden till en lyckad relation – denna bilden skulle kunna vara ett bevis på det 🙂 Ps. Jag är en svensk tjej som bor i brixton sen 4 år tillbaka o har alltid hoppats på att ”råka” stöta på dig när jag haft svängarna förbi clapham common men aldrig lyckats. Jag förstår att du har 100 och 1 saker att stå i, men om du någon gång får en kväll till övers skulle jag vara överlycklig för en liten bloggträff (även om jag inte bloggar!) och jag kan garantera att det finns många läsare som säkerligen skulle vara på! 🙂 Tusen tack för all inspiration o glädje du bidrar med o jag ska absolut bli bättre på att kommentera för det är det minsta du förtjänar för allt jobb du lägger ner till oss läsare. Stooor kram/Evelina som är typ din granne, hihi!!