Coffee & Macarons By The Louvre

Coffee and macaroons next to the Louvre by TessM.se-2macarons and coffe rigt next to the Louvre by TessM.seMacarons and coffe next to the Louvre by TessM.secoffee and macaron next to the Louvre by TessM.semacaroon & coffe next to the Louvre by TessM.se-2

Vilka härliga dagar vi har haft i Paris hittills.

Garth är ju här nästan varje vecka, så båda kvällarna har han fått rekommendera restauranger och det har varit riktiga fullträffar. Den första en köttrestaurang i Marais och den andra en fransk hål-i-väggen restaurang som vi åt på när i bodde i Latin Quarters senast.

I morgon åker hälften av gänget hem, men vi stannar till på Söndag tillsammans med Shane och Sofia. Någon sa något om Moulin Rouge. Jag har varit en gång tidigare, men det var så länge sedan att jag inte minns så himla mycket, så det vore kul att gå igen.

Vi slog oss ner på en restaurang som ligger precis i Louvren för lite kaffe och macarons, det var soligt soligt och härligt. Visst är blusen med fjädrar från Really Wild fin? 

Ni som följer mig på Snapchat vet förresten att vi såg en kvinna som bajsade (!!) på Louvrens innergård, på en av stenbänkarna, med sin barnvagn och man framför sig. Hon lyfte helt enkelt på kjolen, gjorde sina behov,  plockade upp efter sig själv med en påse och sköljde av bänken med vatten. Som att det var det mest naturliga i världen… Så var det avbockat på hennes bucketlist? 

For Englsih version, please click below

Coffee and macaroons next to the Louvre by TessM.se-2

We have had two lovely days in Paris so far.

Garth comes here for work almost every week, so he got to recommend restaurants and so far, they have been incredible. The first one was a meat restaurant in Marais (nicely aged steak and fantastic wine) and the second one a proper hole-in-the-wall restaurant we found when we stayed in the Latin Quarters last time.

Seriously yummy!

macarons and coffe rigt next to the Louvre by TessM.se

Tomorrow we are losing half of our group, but we will be staying on until Sunday together with Shane and Sophia. Someone mentioned something about Moulin Rouge. I have been once before, but it was such a long time ago, I wouldn’t mind going again.

I have been once before, but it was such a long time ago, I wouldn’t mind going again.

Macarons and coffe next to the Louvre by TessM.se

Today we mainly stayed around the Louvre and we found a café right next to it and had some coffee and macarons in the sun. So lovely!

Isn’t the blouse from Really Wild super cute?

coffee and macaron next to the Louvre by TessM.se

Something a bit unexpected happened when we were wandering around, all of a sudden a lady had a poo in the middle of the courtyard in the Louvre(!!) She went to one of the stone benches, placed her buggy and husband in front of her, lifted her dress and relieved herself. Then she scooped it all up into a bag and finished off by rinsing the bench with some water.

She went to one of the stone benches, placed her buggy (with a child in it) and husband in front of her, lifted her dress and relieved herself. Then she scooped it all up into a bag and finished off by rinsing the bench with some water. Like it was completely normal behaviour!

I guess that’s another thing she can tick off her bucket list….

macaroon & coffe next to the Louvre by TessM.se-2

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. What??? Så sjukt!!

 2. Tess, jag älskar din väska! Vore evigt tacksam om du kunde svara på detta. Funderar nämligen på att köpa antingen den modellen du har eller monogram tassel bag i medium. Hur upplever du storleken på väskan? Hur gör du när du har med kamera eller vill ha med en tunn kofta etc?

  1. Hej Cilla!
   Jag älskar min väska, lätt topp 3 av de jag har. Den är stor nog för mobil, liten kamera, smink, plånbok och annat smått och gott. Dock får ingen tröja plats tyvärr, men det är inte rikitgt den typen av väska heller.
   Jag tycker att den är en perfekt party /springa på stan väska som är klassisk och snygg. Det enda negativa är att lädret repar ganska lätt.
   kram
   Tess

 3. Mmm blir sugen på macarons i frankrike! De smakar inte samma i sverige 🙁

 4. Åh herregud! Du måste skämta?? Om poop-kvinnan alltså.. jag dör!!
  En gång, i Bangkok, såg jag en man komma ut från toaletten med en näsduk (tygversion) med sitt poop i..alltså.. också som att det var det mest naturliga i hela världen! Nånstans gör dom ju så.. men vart? Vilken kultur liksom? Det får mig att undra vart detta sätt är standard nånstans. Det är ju inte standard i Frnkrike och det är inte standard i Thailand men nånstans är det ju det..

 5. Gorgeous pictures. Love the blouse you’re wearing!

  Love, Kerstin
  http://www.missgetaway.com/

 6. Hahaha. Så sjukt?!! Extremt roligt att ni fick vara med och ”dela” den upplevelsen. 😀 😀 😀

  Innan jag läste att du kommenterade blusen att den var fin så tänkte jag: ”Vad fin hon är på bilderna! Vilken fin blus och den färgen passar Tess hy sååå bra!”