You Can Never Be Too Much You

Alltså vad jag ÄLSKAR den här filmen, det är så mycket POWER att det bara bubblar i kroppen. Vilka underbara kvinnor! Riktiga förebilder som inte ber om ursäkt för att de är starka och vet vad de vill . . Det är så lätt att falla in i ett mönster där man ber om ursäkt för att man glänser lite för mycket. ”Jag tänkte bara..” ”en liten fråga…” ”kanske skulle jag kunna…” alla de där fraserna som förminskar det vi har att säga och i slutändan underminerar oss själva. DU.KAN.INTE.SKINA.FÖR.STARKT (en bra affirmation!) Var dig själv med extra allt och ett körsbär på toppen, tro på dig själv, be inte om ursäkt för att du vill komma någonstans och stå upp för din egen integritet. Vem tusan bryr sig om vad andra tycker ändå? De flesta tänker för mycket på sitt eget att de ska tänka på dig ändå. Och säger någon något, ta det som en komplimang. Du gör oftast något rätt om du har lyckats röra om lite i grytan. Folk kommer att ha åsikter, men i slutändan så är det bara din åsikt som faktiskt räknas, så gå din egen väg, gör din grej och be aldrig om ursäkt för den du är. —- Det är Georg Jensen som står bakom den här reklamfilmen och vill på det här sättet lyfta alla de fantastiska kvinnliga designerna som har jobbat med dem under åren. Visste ni förresten att 50% av Georg Jensens ledning är kvinnor. Tänk om fler företag var så jämlika!     Detta inlägg är i samarbete med Georg Jensen —- For English, please click below


What an amazing POWER video Georg Jensen has created! I LOVE it and it makes me really inspired to see these strong women who don’t apologise for who they are and what they want from life. 

It’s too easy to make yourself smaller to please others, ”I have a small question…” ”Maybe I could just possibly…” and all the other belittling words we use when we are talking about ourselves. In the end we just undermine what we actually have to say.

YOU. CAN. NEVER SHINE.TO.STRONGLY (a great affirmation!)

Be yourself with all that this entails and cherry on top. Believe in yourself, don’t apologise for who you are or for taking place. Have integrity and don’t listen to much to the negative opinions. Most of the time people are so busy with their own stuff, they won’t even have an opinion about yours. And if they do, take it as a compliment. You will never get anywhere in life without ruffling a few feathers.

People will have opinions, but in the end, it’s only your own that matters. So be true to yourself, do your own thing and never apologise for being strong, driven or just you.

This video is created by Georg Jensen to highlight all the amazing female designers they have worked with over the years. Did you know that 50% of the senior management team at Georg Jensen are female, I wish all companies were as equal.

This post is sponsored by Georg Jensen

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. JA! Det här inlägget satt så himla bra denna morgon! Tack!

 2. Perfekt! Och jag måste bara säga att du Tess är en sån härlig förebild. Inspirationen bara sjuder varje gång man tittar in på din blogg. Just love you and your ambition! Önskar dig en fin, fin dag!

  //Linda

  1. Hej Linda!

   Tack för dina fina ord, det värmer verkligen!
   Kramar!
   Tess

 3. Vilket inlägg! vi kvinnor ska lyfta varandra.
  ÄLSKAR deras kampanj. Tack för att du visade mig den. <3