Holiday Style – White Lace Dungarees

White lace dungarees by TessM.seLace dungarees outfit by TessM.seLace dungarees in Positano by TessM.se

Hej kompisar! Hur mår ni? 

Jag är mitt uppe i att intervjua för min Creative Assistant för tillfället och det är så mycket trevligare och roligare än vad jag hade kunnat föreställa mig. Tjejerna är så himla härliga, hur ska jag någonsin kunna välja? Vi ses på caféer runt om i Clapham och i dag har jag en intervju inbokad.

Jag har även en casting, ett möte med Levi’s och även en fest och utsällning med dem i kväll. Det ska bli super kul! Jag ska även på någon vänster hinna med att packa inför Sverige i morgon, hämta min outfit till Chic-festen på Torsdag och så ville jag helst hinna med ett pass yoga med.

Hm.. kanske lite väl ambitiöst på en dag.

Nej, nu måste jag verkligen springa! Ha en härlig tisdag gullisar!

Bilderna är från Positano, jag levde typ i mina vita spets-snickarbyxor. Så söta och sköna! (adlinks)

For English, please click below

White lace dungarees by TessM.se

Hello lovelies, how are you today?

I’m at the moment doing all the interviewing for my Creative assistant post and it’s so much fun. The girls I have met so far are so lovely and nice, I have no idea how I’m going to pick just one?? (Goal- Big team in the future).

I’m meeting them in my favourite cafés in Clapham and today I got one interview booked in.

Lace dungarees outfit by TessM.se

But first I have a casting, a meeting with Levi’s (+ an event with them tonight), I’m also picking up my outfit for the chic-party on Thursday and I need to pack for my trip to Sweden tomorrow… and I oh, I wanted to do a yoga session too. Maybe a bit too optimistic though!

Lace dungarees in Positano by TessM.se

Now I’m running late to my casting and have to run! I hope you guys will have a lovely Tuesday!

My super cute lace Dungarees are by Bohoo from Asos, you can find them in the ”Shop the post” below. I wore them loads on holiday in Italy, cute and comfy = Winning! (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Johanna Bevreus

  Hej! Gillar verkligen din blogg den är så mysig på något sätt 🙂 Men till min kanske något udda fråga apropå inget – ni besöker inte restaurangerna Zuma eller någon av Hakkasans två restauranger i London? Mina två favoriter och förstått det som att ni gillar asiatisk mat och goda drinkar 🙂 Ha en härlig onsdag! // Johanna

  1. Hej Johanna!

   Jo, vi har varit på alla 3, men de är ganska så väl etablerade och välkända, så för bloggens skull försöker jag att gå till en variation av ställen. Det blir lite mer inspiration elt enkelt. Men Hakkasan vid Tottenham Court Road är en favorit!
   kram
   Tess