Today I Want To Wear…

Jag försöker tänka höstgarderob, men det går liksom inte när det fortfarande är 25°C ute. Så det får bli något mellanting. 

Det finns förresten ingen anledning att lägga undan sommarens klänningar, playsuits och shorts, släng bara på ett par coola ankelboots och en lite längre mockarock så går det lätta och luftiga mot bohemisk och boho istället.

Jag håller även kvar i min ljusa beige-rosa-grå sommarpalett ett tag till, det är så himla fint till solbränd sensommarhud och solblekt hår.
Klicka på bilderna i collaget så hittar ni var de kommer ifrån. (adlinks)

For English, please click below

I’m really trying to think about fall clothing, but it’s pretty much impossible when it’s still 25°C here in London.

So I will stay in summer mode for a little while longer and instead of packing away my dresses/playsuits and shorts I will add a cool ankle boot and a long suede coat for a slightly more bohemian fall-look.

I’m also keeping my beige-pink-white-nude summer pallet a bit longer. It looks great on tanned skin, freckles and sun-kissed hair.
Hover over the items in the collage to see where they are from and click to go to the shop (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Vilken härlig inspiration! Älskar de neutrala tonerna 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

 2. Hej Tess,
  Jag tycker du är grym i matchningen av kläder!!
  Jag ska på bröllop i November här i Sverige och har hittat klänningen (YES!), långklänning i puderrosa med blå/silver detaljer, har lite djup vid brösten men inte farligt och är lite ”fladdrande” nertill. Nu är min fråga, vad kan man ha över om det skulle bli kallt på middagen, i kyrkan osv?
  Jag har letat runt och känner att jag inte hittar bra tips!

  Tack för en grym och inspirerande blogg!!

  1. Hej Erica!

   Den klänningen låter ju fantastisk! Jag förstår precis vad du menar, det är ganska svårt att hitta någonting att ha över den typen av klänning. Jag skulle nog satsa på någonting lite kortare och lättare eftersom att det fortfarande är varmt ute.
   Här är 4 alternativ som jag gillar (adlinks)

   http://apprl.com/en/p/4HJp/

   http://apprl.com/en/p/4HJq/

   http://apprl.com/en/p/4HJr/

   http://apprl.com/en/p/4HJs/

   Hoppas du får ett underbart bröllop!

   kram

   Tess

   1. Stort tack Tess! ?

   2. Fortf varmt ute i november?

  2. Jag har en puderrosa svandunsbolero som funkar perfekt, köpte den på NKs partyhörna typ med ganska damiga klänningar för förmildra tillställningar vars namn jg inte minns i Sthlm, men man kan säkert finna liknande fluff på Nelly etc!