Italian Road trip – Positano (+ Bye Bye Italy)

Breakfast in Positano by Tess Montogmery

Alltså Positano, vad ska man säga?

Av alla ställen vi har varit på under denna resan så är vinslottet – Castello Potentino och den underbara lilla staden Positano på Amalfi kusten där vi befinner oss just nu de två favoriterna. Jag skulle gärna komma tillbaka till båda!

Här har vi bott på hotell Conca d’Oro, men i deras villa Giovanni som har lite större rum och känns mer som ett hus som ligger bredvid själva hotellet. Inte billigt, men ett par underbara dagar. Internet är tyvärr inte lika underbart, men ibland kan det vara bra att få koppla ifrån lite.

Vi har lyckats snapchatta en hel del, så ni som följer mig där (Tess.Montogmery) såg alla våra upptåg i går.

Nu sitter vi på solterassen och har ett par timmar av utsikt och sol (+ en hel del vind i dag) att njuta av innan vi hoppar in i bilen och beger oss till Neapel och hemresan till London.

Positano var verkligen det perfekta avslutet på vår Italien Road trip!

Jag tänkte göra ett samanfattningsinlägg om precis vart vi har varit och ett par guider till Florens och Rom lite senare. 

—-

For English, please click below

Positano, what can I say?

Of all the places we have stopped in during the last 10 days, without a doubt the wine castle – Castello Potentino and the amazing little town called Positano on the Amalfi coast, where we are now are the absolute favorites. We are already planning to come back to both of them in the future.

We are already planning to come back to both of them in the future.

We are staying at hotel Conca d’Oro, but not in the actual hotel. They have a ”Villa Giovanni” next door where the rooms are larger and more like a stately home. Since it’s our last stop on the trip we thought we would splurge a little. It’s so gorgeous, I feel like an Italian contessa!

The breakfast room/veranda overlooks all of Positano and the bay below and the sun deck with a jacuzzi is almost always completely empty and has a lovely breeze. There are over 500 steps up and down to the beach, so you definitely get your work out of the day…

Unfortunately, the Internet here has been pretty rubbish (how do Italian bloggers do it? Maybe homes have better wifi than hotels?) But it has given me some much needed down time and rest without my laptop and phone.  I did, however, manage to Snapchat quite a lot, so you who follow me there (Tess.Montgomery) has been following us on our silly adventures in the last couple of days.

Now it’s only a few hours until we have to get in our car and drive to Naples for our flight back to London. Positano has surely been the perfect last stop on an epic road trip.

I’m going to make a couple of guides to Florence and Rome and also a post about the entire trip later on, in case you are planning a trip to Italy soon. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Alltså jag drömmer verkligen om att få besöka Postiano någon dag.
    Som du också beskriver det så verkar det som det mest perfekta stället.
    Kan inte vänta att få läsa ditt sammanfattningsinlägg. Er resa har verkat så magisk 🙂
    xx
    http://mariannelle.com