Italian Roadtrip – Snapshots From Florence

First stop on our italian roadtrip is FlorenceFlorence outfit by Tess MontgomeryOur Italian Road Trip Florence by Tess Montgomery florence snapshots by Tess Montgomeryflorence day one by Tess MontgomeryPonte Veccio in Florence by Tess MontgomeryFlorence roof top bar by Tess MontgomeryFlorence Roof Top BarItalian road trip Florence by Tess Montgomery

I går landade vi i Florens, först stoppet av vår roadtrip här i Italien och ett passande sådant eftersom att jag bodde här ett tag innan jag flyttade till London.

Det är helt galet att jag fortfarande hittar överallt och att de flesta butikerna och mina favoritrestauranger fortfarande finns kvar. Det var alltså nästan 12 år sedan jag bodde här och både min favorit pizzeria där vi åt lunch och den bästa restaurangen i Florens enligt mig – Il Santo Bevitore, där vi åt middag fanns kvar och var precis lika bra som då.

Jag visade Garth den enorma kyrkan eller ”Duomu” som den kallas , Ponte Veccio – guld bron och alla statyerna på piazza Signoria. Vi avslutade på en roof top bar som ligger på toppen av hotellet ”Continentale” med passion fruit mojitos och en underbar solnedgång.

Vi bor i världen sötaste lilla lägenhet precis vid Palazzo Pitti (väldigt centralt) genom Air bnb. Vi har en dag till här i Florens innan vi beger oss vidare mot kusten och Cinque Terre.

Har jag nämnt hur mycket jag älskar Italien?

For English, please click below

Yesterday we landed in Florence, the first top in out Italian road trip and a very suitable one since I actually used to live here for a while before I moved to London.

It’s crazy because I still know the city like it was yesterday and all my old favorite shops and restaurants are still there. Even though it was 12 years ago, we could still eat lunch at my favorite pizzeria and dinner at the best restaurant in Florence –Il Santo Bevitore.

I showed Garth the massive famous church or ”Duomo” Florence is well known for, we walk across Ponte Veccio – The golden bridge and marveled at the statues on Piazza Signoria. Then we headed to hotel ”Continentale” for passionfruit Mojitos on their roof top bar to watch a spectacular sunset.

Have I mentioned how much I love Italy?

We are staying in the loveliest little Air BnB right next to Palazzo Pitti, so very central and we have one more day here before we head to Cinque Terre tomorrow.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åååh, va härligt det ser ut! Ha en underbar semester i Italien!