Happy Monday!

Tess Montgomery blogger

God Morgon Måndag!

Vi var på en väldigt trevlig middag hemma hos Touker i går och tittade på nya avsnittet av dragons den. Det är hur intressant som helst att se vad det är som får en investerare att vilja gå in med pengar och i går gick hela 3 drakar in tillsammans i samma produkt. Häftigt! Touker är väldigt trevlig, jordnära och godhjärtad som person och jag tycker att man kan se det även på tv.

Nu kommer snart en bil och hämtar upp mig och jag ska på Scoop and The City där jag ska göra en Instagram takeover för dem. Väldigt roligt och det ska bli sååå kul att se alla duktiga designers!  Är det någon av er som ska dit? Kom fram och säg hej i så fall!

Ha en underbar Måndag Kompisar!

Photo – Lydia Collins

For English, please click below

Happy Monday my Darlings!

Yesterday we had a lovely dinner and watched the first episode of the new season of Dragons Den at Touker’s place. It’s so interesting to see exactly what makes an investor interested in a product and in last night’s episode 3 dragons all went in together in the same product. Very cool!

Touker is a really nice person, down to earth, with a good heart and I think it shows on screen too. He gives ”Touker time” even though he might not invest and that’s great feedback for the brands.

Now a car is about to pick me up and I’m heading for ”Scoop and the City” International Fashion Shows. I’m going to do an Instagram takeover for their official account and have a good look at all the lovely designs. Very exciting! Is anyone of you going? If you are, please say hi!

Photo – Lydia Collins

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Din riktiga hårfärg är så fin – låt den växa fram, du skulle passa bra som brunett!

    1. Hej Julia!

      Jag önskar att jag kunde men min färg är sådär tråkigt mörkblond och platt. Så slingor gör en så stor skillnad. Men den dagen jag inte modellar längre så kommer jag nog att testa! Kram Tess