Modelling – Liquid Blonde Hair Campaign

Screen Shot 2016-07-23 at 20.56.13

Jag hittade precis mig själv och fina Georgia på Liquid Blondes Hemsida. Det är en av de 4 stora hårkampanjerna jag har gjort i år. Jag har valt att bli lite mer mellanblond på senaste och det verkar verkligen funka.

Garth har precis avslutat 24 work outs/24 timmar och är utslagen i sängen. Jag gjorde de två sista, Fran och Jackis och det var precis lagom för mig. I kväll är vi bjudna på middag hemma hos en av drakarna från engelska draknästet. Det är säsongspremiär, så det är vad som ska firas. Garth ska bara få sova ett par timmar först…

—-

For English, please click below

I just found myself and the lovely Georgia on the Liquid Blonde website. It’s one of the four big hair campaigns I have done so far this year. I used to be more light blonde, but have now gone to a slightly darker tone and it really seem to be working.

Garth has just finished his 24 workouts in 24 hours charity event and is passed out in bed. I joined for the two last ones – Jackie and Fran and that was just enough for me. Tonight we are invited to one of the dragons from the tv series dragons den for dinner and to watch the season premiere of the show. Very exciting! But first Garth will have to sleep for a few hours…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *