The 6 Beauty Products I Actually Finish (And Will Buy Again).

The 6 Beauty Products I actually Finish (and will buy again) by Tess MontgomeryEnglish version blog post Tess Montgomery

Som Bloggare får jag mycket skönhetsprodukter skickade till mig och jag har även ett stort intresse i skönhet och hudvård, så jag köper en hel del produkter själv på toppen av de som jag får i pressutskick och goodie bags.

Så ni kan tänka er hur mycket skönhetspryttlar jag har hemma. Det står en hel låda i min källare som familj och vänner nyfiket kikar ner i varenda gång de är här och tar vad de behöver. Ofta är produkterna öpnnade och swatchade/klämda på/testade, men sällan mer än så.  Det känns så synd att kasta en kräm eller ögonskugga för att den inte funkade på mig, så då ger jag hellre bort dem istället.Ni kommer inte att se mig lägga upp pressutskick på Ebay som vissa andra blogagre gör, det känns inte etiskt rätt.

—-

Men det finns 6 produkter som jag alltid behåller för mig själv och köper om så fort de är slut och det är dessa;

?  REN Vitamineral Omega 3 serum – Min hud lapar, badar och rullar sig i det här serumet, jag har aldrig sett någonting likanande. Och jag hamstrar burkar här hemma, både pressprov och egenköpta. Min mardröm vore om de slutade producera den här fantastiska produkten. Snälla REN, gör aldrig det!

?  Biotherm Biosource smooth foam cleanser – Ingen annan cleanser lämnar min hud lika återfuktad, men tar samtidigt bort allt smink och känns lyxig på huden. Jag hade svårt för konsistensen i början (för krämig) men nu kan jag inte vara utan den. Ett av mina eviga flygplatsköp.

?  REN Rose Moisture Defense Oil – Varje kväll innan jag går och lägger mig masserar jag in den här oljan över hela ansiktet och halsen. Konsistensen är perfekt, jag gillar verkligen lukten och min hud blir så himla fin under natten.

?  Essie ”Ballet Slippers” Nagellack – Jag har alltid en flaska ”Ballet Slippers” i min väska och det är utan tvekan mitt favorinagellack. Jag går igenom ett antal av de här små flaskorna på ett år. Den finaste ”nude” nyansen som går åt det vitrosa hållet.

?  REN Moroccan Rose Body Oil – Kroppsoljan gör ungefär samma sak som ansiktsoljan, fast efter duschen och över hela kroppen. Rik och skön, men går hyfsat snabbt in i huden och luktar gott.

?  Clean ”Warm Cotton ” parfym (adlink) – Den eviga favoriten som alla vänner kommenterar när jag bär. Fräsch, lätt, helt enkelt en toppenparfym till vardags. Men jag svärt att jag alltid köper flaskor med hål i botten, för hur kan de ta slut så fort?

—-

Det är hela 3 REN produkter bland mina favoriter och det är nog av blandade anlendingar. Först och främst så funkar REN otroligt bra för min hud, jag gillar vad märket står för och det är lätt att få tag i. Men sedan hjälper det att deras PR har varit proaktiv och alltid skickat mig sina nyheter. Då har jag ju chansen att testa dem och gilla dem…

Nu är det er tur, vilka produkter märker ni att ni köper om och om igen?

Missa inte att kolla in de här skönhetsinläggen;

7 Beauty Essentials in a Models Hand luggage
Summer Nails – 8 Stunning Shades to Look Out For
How to Get Glowing Skin

For English, please click ”more” below 

The 6 Beauty Products I actually Finish (and buy again!) by Tess Montgomery

As a blogger of many years, I receive a lot of beauty products from companies and PR firms.

On top of this, I have a massive interest in skincare, so I tend to spend a fair bit of my monthly blog salary on new fun beauty stuff on top of everything I get sent and find in goodie bags. So you can imagine how many different makeup and beauty products I have at home…

On top of this, I have a massive interest in skincare, so I tend to spend a fair bit of my monthly blog salary on new fun beauty stuff on top of everything I get sent and find in goodie bags. So you can imagine how many different makeup and beauty products I have at home…

On top of this, I have a massive interest in skincare, so I tend to spend a fair bit of my monthly blog salary on new fun beauty stuff on top of everything I get sent and find in goodie bags. So you can imagine how many different makeup and beauty products I have at home…

There is a massive box in the basement filled to the brim and every time friends and family come to visit, they get to peek down into the beauty riches and pick whatever their heart desired. Most of the time the products have been opened, swatched, squeezed or tested once. So it would be a massive shame to just throw them away just because they didn’t suit my needs. I would never sell them on Ebay, like I know a lot of bloggers do, it doesn’t feel ethical.

—-

But there are 6 products I would always keep to myself and never ever share. Products I always buy again when they are finished;

?  REN Vitamineral Omega 3 serum – My skin is obsessed with this serum. It devours, bathes in and rolls around in this magical product every morning. I have never experienced anything like it. I have been stockpiling this stuff at home and I’m terrified that REN will at some point stop producing this magical product. Please REN promise never ever do this to me!

?  Biotherm Biosource smooth foam cleanser – No other cleanser leaves my skin feeling as clean, moisturized and soft as this one. In the beginning, I did struggle with the consistency ( a bit too creamy) but now when I have used it for a few years I can’t be without it. This is a product I always buy at the airport.

?  REN Rose Moisture Defense Oil – Every night before bed I massage my face and neck with this rich oil. The consistencyy is perfect, the smell is lovely and I does wonder to my skin over night. Luxury in a bottle!

?  Essie ”Ballet Slippers” Nailpolish –  I always have a bottle of ”Ballet Slippers” in my bag, it is without a doubt my favourite nail polish. I go trough a whole bunch of these little bottles in a year and it’s the perfect nude shade for us who like our nails very light pink.

?  REN Moroccan Rose Body Oil – The body oil does the same job on the body as in the face, but I tend to use it after the shower and all over my body. Rich, lovely scent and my skin soak it up without any residue.

?  Clean ”Warm Cotton ” perfume (adlink) – My eternal favourite that all my friends comment on when I wear. Fresh, light and clean, the perfect everyday fragrance. But I’m sure there must be something wrong with all the bottles I buy… they never last!

—-

I know there are a full 3 products from Ren amongst my favourites and there are a few reasons for this. First and foremost, REN is a brand that really works for my skin, I like what they stand for and they are easy to get hold of. But I think it also helps that their PR firm is really proactive and always sends me all their news. Then I get a chance to try in and for the product to become a favourite….

Now it’s your turn! What products do you always finish and re-buy?

Don’t forget to check out these beauty posts;

7 Beauty Essentials in a Models Hand luggage
Summer Nails – 8 Stunning Shades to Look Out For
How to Get Glowing Skin

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Alice Fregne

    Tack för en så himla bra och mysig blogg, så mycket bra och smarta tips och inte minst inspiration. Hoppas du får en fin Söndag 🙂

  2. Kul inlägg! Alltid kul med skönhet.

    Jag byter också ofta men dessa använder jag alltid; essie ballet slipper med mademoiselle ovanpå BS, kerastase ciment thermique (värmeskydd), dermalogica special cleanser, REN omega 3 oil, Nars blush i färgen orgasm, Chanel chance parfym och min nya älskling bareminerals complexion rescue, jag kan fortsätta men nöjer mig här 🙂