An Outfit With That Amazing Maje Skirt

How to wear the full skirt by Tess MontgomeryHow to wear the full skirt by Tes MontgomeryMy new favourite skirt from Maje by Tess MontgomeryThat Maje skirt outfit by Tess MontgomeryPink Maje skirt outfit by Tess MontgomeryThe Full Maje skirt outfit by Tess MontgomeryFull Maje skirt by Tess MontgomeryEnglish version blog post Tess Montgomery

Happy Friday!

Min dag är fylld med vänner och pepp, först ska jag möta min otroligt drivna och framgångsrika vän Niamh för lite lunch här i Clapham. Jag tänkte brainstorma lite med henne runt ett par saker. Hon är en typisk ung, framgångsrik powerkvinna med massor med go. Sedan är hon även en av grundarna av 30% club, så himla häftigt!

I kväll ska jag och Garth hem till Jack och Flora som äger In2Crossfit, tillsammans med ett annat par från gymmet på middag. Det kommer att bli mycket gym snack, speciellt om vår 24h charity wod som startar i morgon vid 12. Det är en workout i timmen under 24 timmar, Garth har skrivit upp sig på alla! Jag tänker sikta på 4 stycken eftersom att jag fortfarande återhämtar mig från min höftskada. (eller det är min ursäkt i alla fall… seriöst 24 work outs?!)

Jag vet inte hur han hade tänkt sig att det skulle funka med sömn och mat, men jag hörde något om att ta med våra Fatboys från trädgården och att jag ska packa matsäck…

—-

Som ni ser har min underbart fina kjol från Maje fastnat på bild. Jag ÄLSKAR den! Mamma med… så jag var tvungen att köpa en till henne med och skicka över till Sverige. Först hade jag tänkt ta med den till Italien, men den är så volumös att den tar upp en halv resväska, så jag fick skrota den idén ganska så fort.

Kjolen finns på Rea nu och ni kan hitta den här. Toppen är gammal från Asos och skorna kommer från Zara.

Happy Friday Lovelies!

My day will be filled with good friends and exciting conversation.

First off I’m meeting my good friend Niamh for lunch here in Clapham. She is one of those super successful, uber driven and just fabulous power women. I always get so much energy from hanging out with her. And the fact that she is one of the founders of 30% club makes her even more badass!

The later tonight Garth and I will head to Jack and Flora’s, who owns In2Crossfit, for dinner with another couple. I’m expecting loads of gym chat especially since we have a 24h charity wod tomorrow. It’s completely nuts, 24 workouts in as many hours and Garth has signed up to do them all! He is a crazy man I tell you!

I will probably do 4 .. and I will blame it on recover from my hip injury. But seriously.. 24 workouts?! I’m not even sure how Garth will do it. He said something about getting the Fatboys from our garden and for me to bring him food…

—-

As you can see above, I wore my favourite skirt from Maje the other day. I LOVE IT! And so did my Mum, so I had to buy her one and send it to Sweden. At first, I thought I would bring it to Italy with me, but after realizing the bulk of that one piece of clothing will take up half a suitcase I hade to scrap that idea pretty quickly. It will have to be a stay-in-London kind of skirt.

This skirt is on sale at the moment and you can find it here. The top is old from Asos and the shoes are from Zara.

Photo – Lydia Collins

This post contains adlinks.

Don’t forget to check out these outfits;

The Comfortable Statement Trousers You Need This Summer
How to style the cool 70s Flared Jeans
The Perfect Alternative to a Summer Dress – The Pink Jumpsuit

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kan inte du berätta hur du packar för en veckas solsemester som nu när du ska till Italien? Så svårt att få till en snygg semesterstil som ändå funkar vid 30+ grader. Och så vill man ju inte packa för mycket utan också ha plats för lite shopping…??

  2. Åh, vilken underbar kjol! Så vacker!