The *Wins* in Life

tessIIEnglish version blog post Tess Montgomery

Hej kompisar!

Hur mår ni i dag?

Det har varit helt galet varmt i London på senaste och jag har kommit in i semesterlunket (som ni kanske har märkt på uppdateringarna, ett fjuttigt inlägg klämde jag ur mig i går, skärpning Tess!).

Efter min supergalna vecka förra veckan, då jag drog in 20% av min årslön (på riktigt!), så har agenturen låtit mig ta det ganska lugnt, med bara en eller två castingar. Jag har en i dag, men ingenting mer. Så jag har gjort saker som att gå och se min fina vän Gia och barnen, gå till min osteopat (jag har stela fötter?!), suttit i trädgården och läst, plåtat med min bloggfotograf Lydia, gått på bloggevent, ätit mysiga middagar med Garth på uteserveringar och tagit långa promenader med Olive i parken. Så sommrigt som det kan bli i London ungefär.

När jag var på bloggeventet så hände en kul grej, de hade en jätteduktig talare och under Q&A delen i slutet så hade jag mycket frågor och fick igång en bra diskussion. Så efter eventet så kom arrangören fram och undrade om jag ville vara talare till deras nästa event(!). Jag har trots allt bloggat i nästan 10 år nu, gillar att tala och är verkligen inte blyg, så jag sa ja!

Det ska bli super kul att se vad jag kan bidra med till andra bloggare och jag tycker att hela social media världen är så intressant att det bara kommer att bli roligt att få grotta ner mig lite extra.

En annan rolig sak var att häromveckan så kontaktade en av drakarna från draknästet här i UK mig via Instagram. Totalt otippat och först tänkte jag att det måste vara ett fejkkonto. Men jag mötte upp honom i en av hans butiker och det var faktiskt han. Helt galet hur hur han hittade mig mitt i Instagramdjungeln, men nu ska vi se om vi kan jobba tillsammans.

Så det har varit mycket roliga och positiva saker på en gång på senaste. Kanske för att väga upp översvämningen i källaren, Brexit och allt annat som hände för ett par veckor sedan.

Vilka är era *wins* just nu?

—-

For English, please click below

Hello my lovelies! How are you today?

I have been enjoying the hot weather here in London the last couple of days (as you might have noticed on my updating, only one measly little post yesterday!)

After my uber-super-duper-crazy week yesterday, when I pulled in 20% of my yearly takings in 3 days (really!) the agency is letting me have a bit of a breather this week.

So I only have one casting today and I have had time to do things like go and see my lovely friend Gia and the kids, had an appointment with my Osteopath (apparently I have stiff feet?), reading my book in the garden, have a photo session with my blog photographer Lydia, been to an interesting blog event, eating lazy long dinners in Clapham restaurants with the hubby and taking long walks with Olive in the common. About as much of a summer feeling as you can get in a big city like London.

When I was at this blog event the other day, something fun happened. They had a great speaker and during the Q&A part of the session I had a lot of questions and we got a great discussion going. And then after the event, the woman who arranged it came over and asked if I wanted to be the speaker for the next one! I have been blogging for almost 10 years now, so I guess I do have quite a lot of knowledge about the business around it. As you probably know by know I love to talk… and I’m really not the shy type. So I said yes!

It’s going to be great fun to share my blogging journey with fellow colleagues and I find social media uber interesting, so I’m really looking forward to getting to properly indulge in the subject.

Another cool thing that happened the other week was that one of the dragons from Dragons Den here in the UK completely randomly contacted me on Instagram. At first, I was sure it must be a fake account, but I went to meet him in one of his shops and it turns out it was really him. So exciting! I have no idea how he found me in the jungle that is Instagram, but now we are going to try to do a fun project together.

So I would say I have had a pretty good couple of weeks, lots of positive *wins* at once, possibly to weigh up our basement flooding, Brexit and all the other bad stuff that happened a few weeks ago. I believe in karma like that.

Have you had any nice *wins* recently? Please share in the comments!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Amen shit va nyfiken jag blev nu, kan du inte skriva så fort du får/kan om projektet med dragons den-killen?

 2. Drakarne? Dragon? Jeg forstår ingenting av det. Tenker Harry Potter og rollespill? hehe! Så jeg klarer ikke se for meg hva slags samarbeid det er.

 3. Så härligt att läsa att det går så bra för dig! Jag har inga wine alls, bara en massa små-negativa grejer så därför är det bra att läsa när det går bra för andra. Tänker att det ger mig lite positiv attityd 😉

 4. Yey, vad mycket roligt! Min största win idag är att jag erbjudit en tjej praktik på företaget där jag jobbar. Hon utbildar sig till samma yrke som jag har, och jag vet att jag önskade mig praktik medan jag pluggade så jag tänkte lite ”karma” och ringde upp henne. Hon blev jätteglad och jag tror att det blir jättekul, ett bra utbyte!

 5. Wow, vad coolt! Grattis till framgången, den är du väl värd! Det är verkligen inspirerande att följa din framgång och se att det går att lyckas utan att tumma på vare sig ödmjukhet eller integritet. Hårt jobb ger resultat.

  Apropå stela fötter; testa att ”foam roll:a” fötternas undersida med lacrosseboll (eller liknande). Self myofascial release funkar lika bra under fötterna som på låren, och brukar kunna avhjälpa stelheten både för stunden och i ett mer långsiktigt perspektiv, om man rullar konsekvent.
  Om du vill kan du på länken nedan läsa lite mer ingående info och se om du tror att det kanske kan vara till någon hjälp 🙂
  https://erikborjesson.wordpress.com/2012/01/17/self-myofascial-release-smr-del-2-fotens-undersida/

  1. När jag körde crossfit så tjatade alltid min tränare om det. Vi brukade köra med en tunn trästav typ 1cm i diameter (samma som vi tränade rörlighet med) och bara rulla den under fotsulan utan skor, med tryck på. Sjuka var att efter den övningen kunde jag gå ner djupare i knäböj(?!), måste varit att jag fick ökad rörlighet på nåt sätt.

 6. Sanna Ek

  Vad roligt!! Stort GRATTIS Tess 🙂 Njut av dina framgångar. Kram Sanna

 7. Vad roligt! Jag har läst din blogg i flera år, och tycker alltid att du har smarta och intressanta saker att säga. Lyckos åhörare!

 8. Wow vad kul. Håller tummarna att det blir något spännande med mr Dragon ?
  Och grattis till alla dina uppdrag. Skönt med lite egentid också. Själv är jag och min son på väg till Portugal hos min syster. Kram Maria