Pink Ruffles & Chill

IMG_0515IMG_0478Tess Montgomery pink ruffle asos top outfitTess Montgomery pink ruffle top outfitTess Montgomery ruffle top outfitIMG_0617English version blog post Tess Montgomery

Dag två av min plåtning i fina Chiswick.

Där har ni ännu ett fint område att bo i London. Speciellt om du har barn och en lite större budget.

För att vara helt ärlig så är jag helt slut. Jag har haft alldeles för mycket att göra på senaste och har börjat känna av mitt gamla magsår lite igen. Så efter det här jobbet ska jag börja ta det lite lugnare fram till vår semester i Italien i slutet av månaden.

Jag har lärt mig att känna efter ordentligt när jag har mycket att göra. Förr hade jag kört på till jag inte orkade mer, men jag har blivit äldre och visare nu. Jag har även blivit bättre på att prioritera och organisera mitt liv.

Man måste veta när man ska gasa och när det är värt att bromsa in. I slutändan så får man mer gjort när man är lycklig och har ork.

Topp – Asos, jeans – Lindex, klackar – Zara

Fotograf – Ida Zander

For English, please click below

We are now on day two of this shoot in beautiful Chiswick. Another great area to live in, especially if you have children and a slightly larger budget.

I’m feeling quite ready for the weekend. There has been a lot going on lately and I’m pretty exhausted. My old stomach ulcer is playing up a bit and that’s a good sign that I need to slow down for a while. So after this shoot, I will take it a bit easier until the end of the month when we got to Italy for a 10 day holiday. I can’t wait!

I have learnt to listen to my body, where I’m in the past would have kept going, I now know I will be a lot better off slowing down and having a breather. It’s important not to put yourself in a position where you feel too overwhelmed.

The most successful people in the world knows exactly when to hit the gas, but also when it’s a good time to slow down and re group.

You get a lot more done when you are happy and well rested.

Top – Asos, jeans – Lindex, heels – Zara

Photographer – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *