Barcelona – London

IMG_0366

Mitt plan tillbaka i går var 3 timmar försenat.

Större delen av det satt vi i kabinen och väntade och sedan hade vi den värsta turbulensen jag har upplevt när vi väl fick lov att åka. Jag är absolut inte flygrädd, men det var första gången i mitt liv som jag var rädd på allvar i ett flygplan.

Efter en skakig flygresa, en underbar  Garth som kom och hämtade mig på flygplatsen (och hade sushi med sig!) och ca 4 timmar sömn så sitter jag i en uber på väg till dagens plåtning. Vi ska plåta reklam för ett nybyggt område i London. Så det blir väldigt mycket livsstilsbilder. Jag jobbat med dem både i dag och i morgon. Men då kommer jag nog att ta tuben, för det är galet mycket trafik och jag är redan 10 minuter sen…

For English, please click below

My flight yesterday was delayed for 3 hours and we spent most of this time on the runway waiting in the cabin.

When we finally took off it was the most turbulent journey of my life. I’m not scared of flying, but yesterday I was for the first time completely petrified. It’s funny how the grown ups go pale and quiet and the kids shout in excitement when the plane wobbles around in the air.

After a very bumpy journey, an amazing Hubby came and picked me up at the airport (and brought sushi!)and I managedabout 4 hours of shut eye, I’m now in an uber on my way to a shoot here in London. It’s for a property company for a new development, so it will be pretty lifestyle-y. I’m 10 mins late and there is loads of traffic, but at least I’m in the right country.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Man känner sig väldigt liten och ynklig uppe i luften om det blir hård turbulens eller annat obehagligt…