A Day of Frenchies in Regent’s Park

tessIIIIEnglish version blog post Tess Montgomery

Nu har vi precis kommit tillbaka från en heldag i Regents Park. 

En gång i månaden är det French Bulldog meet-up vid en av restaurangerna i parken och sedan går alla hundarna på en liten promenad tillsammans. Den här gången var det kanske 125 st frenchies i alla olika storlekar, färger och åldrar som sprang runt och lekte tillsammans. De är verkligen världens bästa ras, så snälla, tålmodiga och roliga. Det är så kul att se alla olika utseenden och personligheter de små rackarna har.

Mina favoriter i dag var en stor kille med namnet ”Haggis” och ”Frank” som var lite mindre och väldigt kort i kroppen, lite som en hyena. Olive hade hur kul som helst och ligger helt utslagen på soffan nu.

Om du har en Frenchie och bor i London, så tycker jag asbolut att du ska gå på en av frenchie mötena, det är kul för både hundar och ägare.

Vi tänkte grilla lite i trädgården och ha en lugn Söndagkväll. Det är jättefint väder, så vi sitter nog ute och äter.

Foto – Ida Zander

For English, please click below.

Today we spent most of the day in Regent’s Park for the monthly French bulldog meet-up.

About 125 frenches and their owners meet by the smokehouse and go for a walk together. It’s so funny because frenchies really come in all different sizes and colours. They have their own little personalities but are always very sweet, patient and funny. My favourites today was a big boy named ”haggis” and a squat little dude called ”frank” who had the body of a hyena.

They all had so much fun together and very few squabbles. French bulldogs are by far my favourite breed of dogs, they are such little characters and I’m so glad we have Olive. She had an absolute blast and is now fast asleep on the sofa at home.

So if you live in London and have a Frenchie, I really recommend to join us on a Sunday. It’s great fun both for dogs and their owners.

Since it’s such lovely weather we are planning a bbq for tonight

Photo – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Får man önska ett inlägg? 🙂 hade varit intressant hur du gör med hårborttagning av oönskad hårväxt! Känns som du har bra koll på produkter och som modell borde detta vara en, tror jag (?), något som förväntas av dig. Att alltid har skinande ben, hårfria armålor och en felfri bikinilinje! Jag själv vaxar fiffi varje månad, epilerar benen var tredje vecka och rakar armhålorna varje dag. Har problem med inåtvända hårstrån och irritation i övrigt… Om du inte känner att det är för privat hade det vart kul! Kram på dig / Matilda

 2. Josefin M

  Ååh så himla mysigt, önskar verkligen att jag hade en frenchie just nu. Dock tillåter verkligen tiden (eller landlorden) det just nu.. 🙁 x
  http://josefinmolanders.blogspot.co.uk

 3. Indianna Steph

  Älskar dina bilder/gifs! Och du är såå stylish!
  Kramar!