Busy Thursday in June

tessIII

God Morgon kompisar!
Hur mår ni i dag? Skiner solen i Sverige? Här i England är det halvmulet, men det spricker upp lite då och då.

I dag har jag först ett frukostmöte med ett Svenskt märke, sedan direkt efter det en casting innan jag kilar hem, hämtar upp Olive och så möter jag en av mina drivnaste vänner, Niamh, för en sen lunch här i Clapham.

Hon är en av grundarna av 30% club och vi ska snacka uppbyggnad av nätverk och se vad vi kan göra för att få till en bra struktur på S-Quad. Vi softlaunchade i Juni och nu under sommaren kommer vi mest att titta på medlemmar och lägga upp strukturer innan vi kör igång med full fart i höst. Det ska bli toppenkul!

Sent i eftermiddag har jag ännu en casting och så tänkte jag gå på OLY club (Olympic Weight Lifting) eftersom att min förkylning äntligen har börjat försvinna. Busy busy, men roligt är det!

Vad är dina planer för dagen?

For English, please click below

—-

Hello my Darlings! How are you today? How is the weather where you are? Here in London, it’s overcast but we get a few rays of much-needed sunshine trough now and then.

Today I have a breakfast meeting with a lovely Swedish brand in town. Then immediately after I will have to run off to a casting before I go back home, pick up Olive and meet one of my most business savvy and ambitious friends, Niamh, for a late lunch here in Clapham.

She is one of the founders of the 30% club and we are going to talk about networks and see what we can do to get a good structure on S-Quad. We soft launched  in June and will mainly focus on getting things up and running and approving new members during the summer. Then in August we are planning to launch for real and go full steam ahead. So much fun!

Later in the afternoon, I have another casting and after I thought I’d go to OLY club (Olympic Weightlifting) since my cold has finally started to go away.

Busy bee, but I love it!

What’s your plans for today?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. God morgon! Själv är jag uttråkad på jobbet (går på semester imorgon!, hoppla!!) Det öser ner regn utanför och kunderna skiner med sin frånvaro.. Så, härligt att du gör ett inlägg så jag har någonting att roa mig med några minuter 😉 Ha en underbar dag! Kram Maja

 2. Super fint väder i Sverige! 🙂

  Jag har en fråga som kanske är lite udda och jag är lite anonym när jag ställer den eftersom jag har kompisar som läser din blogg men jag undrar hur du bestämde dig för att flytta till ett annat land? Jag står i valet och kvalet av en speciell anledning (kärlek) och det är ett så stort steg. Inte att flytta, har velat bo utomlands länge, men att göra det just för kärlek? Hur är det att bo i England?
  Rädd för att bli ”ensam” då jag är en mycket social person och om jag skulle flytta så skulle jag till en början bara känns honom. Och sen praktiska saker (kanske löjligt men jag är en tänkare) men typ som en ev föräldrarledighet (Sverige är ju fantastiskt på det viset) och typ pension? För om jag skulle flytta och det skulle hålla så är det inte ett alternativ att vi tillsammans skulle kunna flytta tillbaka då hans situation inte ser ut så. Jag är så förvirrad just nu och det är kanske konstigt att ställa dessa frågor till dig men du bor ju i England (även om du inte flyttade dit för kärleken) men hur är det att bo i England som svensk? Hur hade du resonerat att flytta för kärleken? Haha förlåt för förvirrande frågor, är så conflicted.

  1. Hej B!

   Jag har ett ganska enkelt svar till dig på din fråga och det är att det alltid går att flytta hem igen. Det värsta som kan hända är att det inte funkar och då får ni lösa det på annat sätt. Men att gå hela livet och tänka ”tänk om jag hade…” det är inte kul.

   Att bo i UK som svensk är inga problem alls, vi är kända som välutbildade och hårt arbetande och så älskar de hur pass bra engelska vi talar.
   Det är en storstad med hur mycket folk som helst från alla världens hörn och man kan både bli ganska ensam här om man isolerar sig, men om du går ut och gör saker så kommer du att hitta vänner redan första veckan. Det är mycket mer öppet än i Sverige på det sättet. Sedna finns det massor med Svenskar här så du kommer säkert att stöta på flera stycken ganska så direkt.

   De har helt ok föräldraledighet här med, men kulturen är lite annorlunda och inte alla pappor väljer att ta lika mycket somd e svenska gör. Det är lite upp till var och en och de företagen de jobbar på.

   Pension och liknande kan du kanske fortsätta betala in till i Sverige? Jag vet inte hur reglerna är runt sånt eftersom att jag har bott borta så länge. Jag pensionssparar privat i fonder här eftersom att jag inte riktigt litar på pensionssystemet. Men även det kommer att lösa sig.

   Jag skulle säga att du ska följa hjärtat och köra på!

   kram
   Tess

   1. TACK! För ditt kloka svar och för att du tog dig tiden. Kram

 3. Hur går det med s-quad! Kan du inte skriva ett inlägg om det?