Naughty Olive & My Watch

Jaeger le coultre watch by tess montgomerty

Tjena kompisar! Säger man någonsin tjena längre..jag använder säkert massor med ord som är helt ”ute” eftersom att jag inte har bott i Sverige på så länge.

Kan ni snälla påminna mig nästa gång Garth är borta att det inte är en bra idé att låta Olive sova i sängen.

Inte för att hon tar upp mycket plats eller snarkar eller så. Utan för att hon är så himla rastlös ibland. Från 03.00 har vi skrikit vid dörren för att kissa, blivit utsläppt, jag har klivit upp igen och stängt dörren, följt av att pip för att komma upp i sängen igen (hon har inte insett att hon kan hoppa upp än). Sedan stod hon och gastade vid sovrumsdörren, blev utsläppt, åt upp middagen som var kvar i skålen, följt av pip för att komma upp i sängen igen. När hon tjöt för tredje gången för att hon hade hämtat ”puppy” (sin lilla plastbebis) och absolut skulle upp i sängen och sova med honom så bestämde jag mig för att Olive nog får sova i sin korg i fortsättningen.

Smart drag av Garth att gå med på mitt lilla experiment, han gissade nog att det skulle bli precis så här.

I dag har jag två castingar mitt på dagen, sedan ska jag förbi Jaeger Le Coultre och lämna in min klocka som har stannat. Det vore kul att faktiskt använda den i sommar… Som ni kanske har märkt bär jag aldrig klocka och jag har två jättefina. Så det är dags för mig att bevisa för mig själv att jag förtjänar att ha fina klockor och använder dem ordentligt: Annars kan jag lika gärna sälja dem.

Garth kommer tillbaka i kväll, han jobbar ett par dagar i veckan i Paris eftersom att de bygger GoPros nya huvudkontor där.

For English, please click below

Hello lovely people!

Today I got two castings in town and I’m also heading to the Jaeger Lecoultre shop to have my watch serviced. It has stopped, not a very good sign. I really don’t use it enough so now I have decided to actually wear it. I just never wear a watch and haven’t really got used to it. I will try this summer and if I don’t like it I might as well sell the watch.

If I ever come up with the brilliant idea of letting Olive sleep in our bed when Garth is away again. Please tell me off. She was such a little restless nightmare last night. Squeak squeak – I want to pee, howl howl – I want back in bed again, whine whine – I’m hungry, squeak squeek – back up in bed again. Howl howl – I want puppy (her toy baby), whine whine – Puppy and I want up in bed… She doesn’t know how to jump up into our bed yet. And that’s actually a good thing, but I didn’t get many winks last night.

I bet Garth knew this would happen when he agreed on her sleeping in bed when he is in Paris. Well played Hubby, well played.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej fina du, undrar om de två sista avsnitten av ”London calling” kommer till att komma upp på podcasterappen?? Längtar efter att få lyssna:)

  1. Hej Vera!

   Av någon konstig anledning så har avsnitt 9 inte kommit upp på Itunes ordentligt. Vi har kontaktat dem om det, men det verkar inte vara så många personer på det kontoret under sommaren om man säger så… Men du kan lyssna på det hos podomatic här – http://tessmontgomery.podomatic.com/entry/2016-06-06T15_24_18-07_00

   Avsnitt 10 är däremot helt vårt fel, semestrar och sjukdom som har avlöst så har vi helt enkelt inte fått till en inspelningsdag, men nu är vi på banan igen att spela in i morgon, så att avsnittet kan få komma ut på Tisdag.
   kram
   Tess