BRB – I’m Sick! (+ we got an indoor pool!)

Blog Time out

Hej finaste ni!

Jag mår sämre i dag och eftersom att jag själv inte gillar att läsa om sjukdomar på bloggar så tänker jag bespara er mina krämpor. Så jag tar en dag sjukledigt helt enkelt. (Ja eller halvt då, jag bloggar ju nu..)

I går kväll hade vi världens åska och helt galet mycket regn, så i morse när Garth skulle hämta rena strumpor i källaren så klev han rakt ner i centimeterdjupt vatten. Brunnen hade svämmat över och hela källaren var som en enda stor vattenpöl. Toppen! Även om jag alltid har velat ha en inomhuspool, så var det inte riktigt på det här sättet jag menade…

Så nu har vi haft en kille här som har sugit upp allt vatten med en specialdammsugare och så går det stora fläktar där nere på högvarv. Tur ändå att vi la matta i källaren, för hade det varit trägolv som vi tänkte ha först, så hade det varit helt förstört. Nu är vi mest oroliga för lister och botten på garderoben. Men mattan sög upp en hel del och räddade faktiskt väldigt mycket. Vi har massor med extra meter av mattan, om vi skulle behöva byta den, men just nu ser den ut att klara sig.

Men ni kan tänka er vilket skyfall! Olive var vaken hela natten och pep åt regnet och åskan, så nu ligger hon helt utslagen i soffan och voffar i sömnen.

For English, please click below

Hello my lovely friends!

I’m not feeling to much better today, but since I hate hearing about other peoples illnesses, I will spare you and take a bit of a sick day today. Well half a sick day, I am blogging now.

It’s interesting how different the Scandinavian blog market is to the rest of the world. To update only once a day in Sweden is bad blogging, whilst in the rest of the world you can update twice a week and be a full-time blogger. I guess it gives more time to work on each post though. I’m not sure what I would prefer actually…

Did you guys in the UK have the crazy rain last night? It was insane with horrible thunder and lightening and this morning when Garth went to the basement to get some clean socks, he ended up in ankle deep water – our basement was flooded! The carpet was completely under water, so lucky we didn’t put wooden flooring down there!

So today we had a guy with a wet-vaccum here who sucked up all the water and we have fans and de-humidifiers running around the clock. Hopefully it will be alright, we are mainly worried about skirting boards and the bottom of the closet. The rest should be fine I hope. Well, I kind of always fancied an indoor pool…

Olive is past out on the sofa and voofing in her sleep. She didn’t like the sound the rain made on the windows and there was a lot of squeaking and squealing when the thunder was at it’s worst. Poor pup!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Fast är det inte värre med en matta som möglar av fukt? Det måste ju ta jättelänge för den att torka om man inte får loss den? Stengolv kunde vara bäst 🙂

  1. Hej Julia!
   Det är det den dammsugaren som suger upp vatten är till för. Nu är mattan redan helt torr och vi har en fläkt som går där nere i natt i fall att det skulle finnas någon fukt kvar.
   Kram
   Tess

 2. Hi Tess.. Just saw your snapchat. I totally thought you’d be able to vote after so long living here. I’m so sorry to any non UK citizens living in the UK. I’m so ashamed today to be British, such a confusing and unfortunately very close result! Thank goodness you’re married to Garth if it comes to needing citizenship! XX