The Perfect Alternative to a Dress This Summer – The Pink Jumpsuit

Pink Asos jumpsuit by Tess MontgomeryPink jumpsuit by Tess MontgomeryPink jumpsuit by Tess MontgomeryDetails by Tess MontgomeryTess Montgomery pink jumpsuitPinka Asos jumpsuit by Tess MontgomeryEnglish version blog post Tess Montgomery

Jag har fått ett par frågor om vad det är jag egentligen ha på mig på min nya header och det är en rosa jumpsuit som kommer från Missguided( ni hittar den här) .

Solglasögonen är från Quay Australia,  klackarna är mina favoriter från Topshop, armband från Pandora och Monica Vinader (adlinks).

Jag tror att jumpsuits är mitt favoritplagg just nu, de finns i så många olika utföranden och är så enkelt att bara dra på och vara klar. Jag slipper stå och fundera framför garderoben när vi ska någonstans och det gör Garth väldigt glad. Lika snygg som en klänning, men lite lättare att röra sig fritt i.

Den här kommer att vara en favorit i sommar tillsammans med den härliga i denim.

—-

Jag beställde ett helt lass kläder från Asos i går som kom redan i dag. Ni som följer mig på Snapchat (Tess.Montgomery) vet redan vad jag beställde och ni kan även hjälpa mig med vad jag ska behålla eller skicka tillbaka. Som lovat kommer länkarna till allting här – Toppen i spets, boyfriend jeans, frayed hem jeans, fringed hem jeans, vit spets klänning, vita snickabyxor , skor (adlinks)

Foto- Ida Zander

For English, please click below.

—-

I few of you lovelies have emailed me and asked about the jumpsuit I’m wearing on the new header.  It’s from  Missguided and you can find it here. The sunglasses are Quay Australia, the heels are my favourites from Topshop, bracelets from Pandora and Monica Vinader (adlinks).

I love this outfit and I think jumpsuits are my favourite piece of clothing at the moment. They are available in so many different designs and are super easy to just throw on and be ready in a minute. No umming and aaing in front of my wardrobe required, to my husbands relief. It’s also almost as summery as a dress, but easier to move around in.

This one will be used a lot this summer and so is the denim one from River Island.

—-

I ordered a whole load of clothes from Asos yesterday and it already came today (!) Love a quick delivery.  Those of you who follow me on Snapchat (Tess.Montgomery) already know what I ordered, and you can even help me with what to keep or send back. As promised, here are the links to what I bought, let me know if you are missing anything –

The lace top, boyfriend jeans, frayed hem jeans, fringed hem jeans, white lace dress, white dungarees, shoes (Adlinks)

Foto – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *