How To Wear The Off Shoulder Top

Blogger Tess MontgomeryOff the shoulder top outfit by Tess MontgomeryTess Montgomery outfit bloggerdetails Pierre Hardy by Tess MontgomeryOff shoulder outfit by blogger Tess MontgomeryOff shoulder outfit by Tess Montgomery Bloggeroff shoulder outfit by blogger Tess MontgomeryEnglish version blog post Tess Montgomery

Det är Fredag fina ni!!

Har ni några härliga planer till helgen?

För min del är det sista poddavsnittet som ska spelas in (glöm inte att ni kan fråga oss saker som vi svarar på i det avsnittet! Sista dagen i dag! ). Jag ska även vara barnvakt åt min supersöta lilla guddotter i morgon och i kväll tänkte vi dra ihop ett gäng och gå ut här i Clapham. Men först står en blogg plåtning med finaste Ida på schemat. Hon är inte bara en väldigt duktig fotograf, utan även hur trevlig som helst! <3

Instagram svämmar över med bilder på off shoulder toppar just nu, snacka om ett inneplagg. Men helt och hållet i min smak, feminin, luftig, lite annorlunda och går att variera en hel del. Axlar är en så himla snygg del av kroppen tycker jag, det verkar även vara en kroppsdel som många är nöjda med. Det enda kluriga är att det är svårt att lyfta armarna, så kanske inte ett plagg att ha på sig på midsommar om ni ska leka lekar. Underkläder är också lite svåra, jag bär min topp med nipple covers, men om du har en bra axelbandslös bh som inte glider ner så funkar det hur bra som helst det med.

Jag matchar mina med culotter, dressade byxor, vippiga kjolar och tighta eller utställda jeans. Jag gillar när överdelen är vidare och underdelen tightare eller tvärtom, det blir en så himla snygg siluett då.

Oavsett är off shoulder toppen ett perfekt plagg i sommargarderoben!

Topp – Asos, byxor- gamla från Zara (liknande här), klackar – Pierre Hardy (liknande här), solglasögon – Quay Australia.(adlinks) 

Photos – Lydia Collins, min andra supergulliga och duktiga fotograf vän <3

For English, please click below

—-

Hi you guys, it’s Friday!!

Do you have any nice plans for the weekend?

I have a few things, tonight a group of us are planning to go out here in Clapham ( I know, we are to lazy to go anywhere else..) then tomorrow I’m going to baby sit my super cute little god daughter, before Ebba joins me at mine to record our last podcast for this season. I would love to do a podcast in English too, but for now I’m going to focus a bit on vlogging instead.

Today I’m off to shoot with my lovely friend and photographer Ida, she is so nice and very talented, I love that I’m surrounded by such power-women here in London.

On another note, I feel like Instagram is brimming with photos of off-shoulder tops at the moment, it’s such a strong trend! I love it though, it’s so feminine and pretty and I think shoulders are a really sensual part of the body. It however does limit your arm-usage. So if you are going to do any form of sport or lifting things down from high places, maybe skip this particular style that day. Underwear can be a bit tricky too, I wear mine with nipple covers only, but If you have a nice strapless bra that will stay up, then go for it.

I style mine with culottes, dressy trousers,mini-skirts and skinny or flared jeans. I love the contrast of a wider top and a slim bottom or the other way around.

A great piece in our summer wardrobes!

Top – Asos, trousers – old from Zara ( similar here), heels – Pierre Hardy (similar here) , sunnies – Quay Australia (adlinks)

Photo – Lydia Collins, my other lovely and super talented photographer friend <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej Tess!

    Jag har en fundering som skulle vara kul att höra dina tankar om. Jag fyller 29 år i sommar och mina nära vänner har precis börjat gifta sig. Jag har även börjat känna mig samt börjar tycka att jag ser äldre ut (vilket kanske inte är så konstigt men det har varit lite av ett uppvaknande på sista tiden). Jag har ingen pojkvän, delar lägenhet med flatmates i London osv och känner mig egentligen helt ok med det liv jag lever även om jag har börjat bli stressad över att träffa någon, ”bli vuxen” osv..

    Jag tycker det hade varit jätteintressant att höra vad du har för tankar kring att bli äldre? Tänkte det kunde vara särskilt intressant då du är i den branschen du är i.

    Tack!