Summer Must – The Colourful Statement Heel

The colourful statement heel by Tess Montgomery

Jag har över 100 par skor, det visste ni kanske inte? Speciellt eftersom att jag är så himla dålig på att visa upp dem och gärna skaffar mig favoriter som jag använder hela tiden.

Men trots denna enorma skosamling så känner jag att det är en sko som jag verkligen saknar – En riktig statement sommarsandal med klack. Någonting som verkligen får vara juvelen i outfiten när jag ska ut och dansa. Den får gärna ha mer än en färg, fransar, spännen, snören och extra allt. Kaka på kaka och OTT är vad jag vill ha!

Sedan ska den givetvis vara bekväm och helst inte kosta hela semesterbudgeten heller. Hmm.. tror minsann att det är dags för mig att gå på skojakt! (Ä L S K A R de orden)

Kanske ska jag även ge mig själv en utmaning att använda, kanske inte alla, men de flesta av mina skor inom den närmaste tiden? Annars måste de säljas? (Så att jag kan få plats med fler såklart hehe)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (adlinks)

For English, please click below.

—-

I don’t know if you know this about me, but I have got over 100 pairs of shoes in my closet. But it happens that I’m crap at actually using them all, I tend to play favourites and end up only showing you guys a few.

However, even though I got this plentiful stash of foot-gorgeousness in my closet, I’m missing something vital – A colourful statements summer heel. Something a bit wild a crazy with many colours, tassels, ribbons, buckles.. you name it. I want it to be the jewel of my outfit, the focus point of me when I got out dancing in warm summer nights. Something completely ott!

Then of course they have to be comfortable and not rob me of my holiday savings completely. Hmm… I see a challenge coming on, Tess need to go shoe-hunting. (The excitement for a shoeaholic like me to write those words!)

Maybe I should also give myself the challenge to actually wear the bulk of my shoe-wardrobes this summer (well the summer shoes at least…) Otherwise I have to sell them on? And use the money to buy more shoes of course hehe…

What do you think? Do you wear all your shoes? (obviously not at the same time, unless you are a millipede)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Jaaaa! Låt oss följa med på jakten!!

 2. Hej Tess!
  Hur tänker du kring den pågående EU debatten, och hur tror du att det slutar? Kommer Storbritannien stanna eller lämna EU? Hur känner du personligen?

  1. Hej Emma!

   Jag tycker givetvis att vi ska stanna i EU, men tyvärr är jag inte medborgare, så jag får inte rösta. Jag hoppas verkligen att vi kommer att stanna, men jag förstår även varför andra sidan vill lämna. Det kommer så himla många människor till UK som det är och när EU tar in fler länder, så är de rädda att det ska bli för mycket. Jag tror att för business och skatter så är det bättre om vi stannar och för min egen del, som utlänning, vore det absolut mycket bättre. Vi får se hur det går, det verkar ganska jämt just nu,
   kram
   Tess