What to Wear on A Summers Day

IMG_7809 copyWhite lace summer dress tess montgomeryIMG_7783 copyIMG_7788 copyIMG_7773 copy

God Morgon kompisar! Hur mår ni idag? 

Här är det regn och åter regn, hela veckan ska visst rinna bort. Men, men det är varmt i alla fall. Jag har inga castingar i dag, så jag kan ju faktiskt stanna inne om jag vill ( det är vad Olive skulle föredra i alla fall, den lilla latmasken).

Jag fick options på de castingarna som jag gick på i går. Oftast försöker jag att inte tänka på options förrän de har blivit jobb, 50% blir det ingenting av, så då känns det onödigt att ens lägga tankeenergi på de jag inte får. Jag tror att det är mitt tänk som har gjort att jag har orkat med modellindustrin så länge. Jag tar verkligen ingenting personligt.

Lustigt nog är jag känsligare med bloggen, det beror nog på att det känns mer som ”mig” här inne. Det är mina tankar och åsikter, istället för en klient eller stylists. Väldigt roligt och givande, men ibland ganska utelämnande med. Fast i övrigt är jag inte en person som inte tar så himla lätt illa vid mig alls. Jag föredrar att tro gott om alla och hakar inte upp mig på om någon formulerar sig klumpigt eller har en dålig dag, utan försöker vara förlåtande och förstående. Jag tror att det gör mig till en lyckligare människa i längden.

När jag var yngre så ifrågasatte jag mig själv ganska mycket, men det är som att jag inte har ork och energi att lägga på det längre. Det blir som det blir helt enkelt, alla gillar inte alla och ofta har folk så mycket att tänka på själva att de inte riktigt tänker på andra ändå. Jag har märkt att saker blir bäst när jag bara kör utan att tvivla på mig själv, jag förutsätter att det ska gå bra och då gör det det.

Jaja, nog filosoferat om livet för i dag. Bilderna över tog jag med duktiga fotografen Lydia Collins häromdagen. Min fina klänning kommer från Miss Selfridge, klackar från Chloé och väskan från Saint Laurent

Miss Selfridge dress white lace by tess montgomery

For English, please click below

—-

Good Morning lovelies! How are you today?

Here in London it’s raining cats and dogs, the whole week is predicted to be a wash away. But, at least it’s warm (trying to be optimistic…).

I have no castings today, so I can actually stay inside all day long if I want to. I know Olive would prefer it that way at least… I got options on the castings I went to yesterday *yay*. Usually, I try not to think about the options until they have translated into jobs, 50% of them become nothing, so it feels unnecessary to waist any form of brain-energy on the ones I might not get. I think it is my way of thinking that has made it possible for me to stay in this industry for so long. I really take nothing personal and believe me, I have heard it all.

Funnily enough, I am a bit more sensitive when it comes to the blog, it’s probably because I identify more with the ”real me” in here. These are my thoughts and opinions, rather than a client or stylist’s. It’s all very fun and rewarding, but sometimes quite personal too. Though in general I am not a person who is easily offended at all. I prefer to think good of everyone and I try not to take it to seriously if someone expresses them self in a clumsy way or might just be having a bad day. I always try my best to be forgiving and understanding. I think it makes me a happier person in the long run not to bother with everything all the time.

When I was younger I questioned myself quite a lot, but it’s like I don’t have patience and energy to spend on second guessing  anymore. My mantra is that it will all work out for the better. You don’t have to be liked by everyone and often people are so focused on them selves that they have no time to think about you anyway. I have noticed that things work out better when I just go for it, I assume that it will go well and then it does.

Well, well, enough philosophising about life for one day!

The photos are by lovely photographer Lydia Collins. My nice dress is from Miss Selfridge, heels from Chloé and bag from Saint Laurent.

Follow

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *