Outfit – River Island Jumpsuit

IMG_7510 copyIMG_7549 copyIMG_7523 copytess montgomery outfit jumpsuit 2IMG_7541 copyIMG_7526 copyIMG_7551 copyIMG_7490 copytess montgomery outfit jumpsuit 1IMG_7559 copy

Tack för all er underbara feedback på inlägget i går.

Det är lätt att kika på andra bloggar och ifrågasätta min egen, så det känns bra att veta att ni gillar bloggen som den är. Jag fortsätter på det här sättet helt enkelt och använder ”läs mer” till den engelska översättningen som jag har gjort den senaste tiden. Ni är så himla underbara som tar er tiden att kommentera!

Bilderna över tog jag med supergulliga Lydia Collins häromdagen. Min jumpsuit är från River Island, väska från Asos, skor från Topshop & solglasögon från Quay Australia. (adlinks)

Jag älskar en snygg jumpsuit, det är så lätt att bara slänga på sig ett enda plagg och den här känns på riktigt som en pyjamas. Det enda negativa är att man måste klä av sig helt naken när man går på damernas…

For English, please click below

—-

Thank you for all your amazing feedback on my last post, it’s amazing to read that you like the blog just the way it is! I will keep using the ”read more” function for the English translation, but keep the rest the way it is. Thank you for taking the time to comment, it means a lot to me!

I shot these piccies with the super lovely photographer Lydia Collins the other day, the sun was out and I couldn’t resist wearing my new jumpsuit. It’s such an easy item, just one piece of clothing and you’re done! Super comfy too, like wearing a pyjama.  The only slightly weird thing about jumpsuits is the stripping when you need to visit the ladies… Just casually getting butt naked in restaurant toilets, completely normal.

Jumpsuit River Island, Bag from Asos, shoes from Topshop and sunglasses from Quay Australia (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. viktoria

  Hej Tess! Lite sent ut men läste nyss förra inlägget och jag ville bara säga att jag älskar din blogg.
  Jag föredrar skrolla så man ser varje inlägg i den ordning du har uppdaterat – kan jag välja olika inlägg tycker jag det är förvirrat. Jag läser för att jag gillar din blog och det är kul att få en överblick över ditt liv (alltså inlägg i ordning från uppdaterat – är toppen).
  Sen, gillar jag att du är lite mer personlig – ditt liv, inte som en mode tidning. Tycker personligen inte om de bloggarna, de är lite tråkiga. Vill jag ha en mode tidning läser jag vogue eller elle, – tycker du har en jättebra mix med jättefina bilder på dig och dina outfits, samt allt möjligt om ditt liv som du vill dela med dig.

  Tack för en toppen blogg!
  När är sista dagen man kan ställa frågor till din och Ebbas podd? Vill ställa något men har inte kommit på något bra än hehe.
  Kram

  1. Hej Victoria!

   Tack finaste du, jag ska ha din kommentar i åtanke <3 Du kan ställa frågor upp till slutet på nästa vecka!
   kram

   Tess