Outfit – ° Pink Asos Dress°

IMG_0017asos pink skirt tess montgomery 6aIMG_0018pink asos dress tess montgomery 1IMG_0023pink asos dress tess montgomery 2

Jag köpte den här pastelliga långklänningen från Asos för ett tag sedan och den är lätt min mest använda klänning för tillfället, den passar till nästan alla tillfällen. 

Platta skor när jag driver runt som en nomad mellan mina castingar på dagarna och till event och luncher plockar jag fram ett par klackar och vips så känns den mer glam. Den är ganska lågt skuren så för att undvika en wardrobe malfunction bär jag en vit spetsbody under som då och då kikar fram.

Sedan är den galet bekväm, som att springa runt i mormors stora nattlinne ungefär. En väldigt användbar variant av klänning tycker jag.

Klänningryggsäck (adlinks) , skor , bomber

Foto – Ida Zander

For English please click below

—-

I bought this lovely pastel maxidress from Asos not long ago and it is easily my most used dress at the moment, it is suitable for almost any occasion, so practical!

I match it with flats when I drift around town like a nomad between my castings during the day and for stylish events and lunches I fish out a pair of heels from my bag and suddenly the outfit is glam. It’s pretty low cut so for a bit of modesty I wear a white lace body that has a habit of occasionally peeking out.

It is also incredibly comfortable, like walking around in my nan’s nightgown. A very useful kind of dress I think!

Dress, backpack (adlinks), shoes, bomber

Photo – Ida Zander


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Minns jag fel eller har du opererat dina boobs?

  1. Hej Julia!

   Jag är absolut inte emot operationer och tycker att folk ska göra vad de känner är bäst för en själv. I det här fallet är det nog mest en smickrande klänning. Jag är en 75B 🙂
   Kram

   Tess

  2. Haha vet du Julia, jag brukar också ”fundera” över det då och då! Har läst Tess blogg i en herran massa år och minns även när hon tidigt länkade till sin modellagentur och skillnaden nu från då är rätt stor – som jag minns den! Men å andra sidan verkar Tess inte vara en tjej som ljuger och är någon som inser sitt ansvar, när det gäller sånt som handlar om utseende, och därför inser jag att jag måste komma ihåg fel! 🙂 och kanske borde jag själv fokusera mindre på andras bröst eftersom tanken slår mig då och då ?

   1. Hej Annica!

    Jag tror att det är lätt att inte tänka på att jag var 22 och supersmal när jag startade bloggen. Nu är jag över 30 och kroppen förändras, jag har absolut inte stora bröst nu, men de var utan tvekan mindre då.
    Jag vet inte vad jag ska göra eller säga mer i ämnet tyvärr.
    Kram
    Tess

   2. Annica

    Oj, nu menade jag ju faktiskt ingenting illa utan att jag helt enkelt tänkt på det också då och då (det säger ju mer om mig som lägger märke till andras bröst, herregud!).
    Har aldrig kommenterat det tidigare eftersom det faktiskt inte är min ensak men när jag såg Julias kommentar så kommenterade jag spontant på den bara.
    Nu känner jag mest att du är rätt onödigt lättstött eftersom du inte har fixat dem. Du är modell och lägger upp mycket bilder på dig själv, folk kommer garanterat alltid fundera över både det ena och det andra.

   3. Hej Annica! Nu läser du nog in mer än vad som var menat. Det var bara ett enkelt svar, jag tog inte illa upp.
    Kram
    Tess

 2. Jade Ashleigh

  Really love this dress … So elegant and ladylike!! All the colours and natural lighting also look incredible!! Xx