Trädgårds / Balkong Inspiration / Garden Inspiration

Flyyta ut trädgård inspiration trädgårdsmöbler tess montgomery

Jag vet inte hur det är i Sverige, men här i London så börjar sommaren att komma på riktigt och vi spenderar mer och mer tid utomhus.

Då vi äntligen har en färdig trädgård som har gått från ett lerhål passande för gyttjebrottning, till ett riktigt trevligt ställe att sitta under ljumma sommarkvällar, så försöker vi ta vara på så många utomhustimmar som möjligt.

Oavsett om det är en stor eller liten yta, trädgård eller balkong så kan man öka mysfaktorn markant med lite styling. Ofta glömmer vi bort att vår uteplats behöver lika mycket omsorg som rummen inuti hemmet och det blir lätt lite tomt och tråkigt. Försök se balkongen eller trädgården som ännu ett ställe som ska bonas lika mycket som de andra rummen och gå loss med fantasin.

Det är helt okej att använda innemöbler och textiler ute, så länge du tar in dem om det blir regn eller rusk. Gör en moodboard och hitta på finurliga lösningar och glöm inte massor med vackra växter. Sätt gärna ett färgschema och en röd tråd så känns utrymmet harmoniskt.

Ett par timmars planering, kanske ett par inköp och voila –  du redo att flytta ut!

Poster, soffa, hängstol, kudde, lykta, bänk, växtbrickor, kruka, stol, pläd. (adlinks)

For English please click below

Here in London the summer is just around the corner and we are spending more and more of our hours in the day outdoors.

Luckily we have finally finished our garden! It has gone from a big hole suitable for mud wrestling, to a really lovely space to sit enjoy during warm summer evenings, so we are really trying to maximise our outdoor time.

Whether it is a large or small area, garden or balcony, you can really increase the feeling of a space with a bit of love and styling. We often forget that our patio need as much care as the rooms inside the home and it will easily become a bit empty and boring. I suggest to try to see the balcony or garden as just another space in your house and really use your imagination to make it super cosy.

It is okay to use inside furniture and fabrics outside, as long as you take them in when it is bad weather. Make a mood board and find clever personal solutions and don’t forget to plan for lots of gorgeous plants and flowers. Choose a color scheme and a style to incorporate for harmony in the space.

A couple of hours of planning, a trip to a shop or garden centre and voila –  you are ready to move outside!

Poster, couch, hanging chair, pillowlantern, bench, plant trays, pot, chair, blanket. (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej! Kan du inte ha länkarna under bilden så jag slipper scrolla?

  1. Hej Anna!

   Jag håller på att experimentera lite runt SEO och för det är det svårt att ha länkarna först i inlägget. Men jag ska kolla vad jag kan göra.
   Kram
   Tess