Mina Sommarkläder 2016 / Summer wardrobe – Key pieces

summer clothes online sommar kläder

Jag har gjort min årliga inventering av sommargarderoben i går och har satt ihop en liten lista med vad jag känner saknas.

? Den vita coulotten – Jag är helt galen i coulott trenden, så himla snyggt, speciellt om man får till längden bra så är en coulott faktiskt smickrande för benen. Jag har dem i jumpsuits, läder och jeans och saknar bara den ultimata sommarfärgen – vitt. Ett perfekt plagg som ligger mellan avslappnat och uppklätt och passar lika bra till ballerina för en look a la Parisienne eller klackar för mer vavavoom.

?  En lätt och luftig jumpsuit – Jag vill inte ha tight någonting i sommar, utan allting ska vara luftigt, romantiskt och helt utan ansträngning. Ett enda plagg för hela kroppen, lägg till skor, solgalsögon och väska och du är klar. Världens enklaste outfit.

? Bohoklänningen – En del folklore, lite hippie och mycket bekvämt. Den här klänningen vill jag vara iklädd när jag dansar runt midsommarstången i sommar.

?  Cold Shoulder topp i pastell och med volang – Kan sommaren 2016 summeras bättre? Det bästa med den här toppen är att den har små axelband för lite extra bekvämlighet. Matcha med den vita coulotten och den spetsiga ballerinan för en somrig vardagsoutfit.

? Väska i nude eller pastell – Om ni som jag har mest väskor och skor i svart, så är det läge att uppdatera garderoben med någonting lite ljusare. Det behöver inte vara dyrt för att vara fint, men det gör så mycket att skippa allt den svarta för ett litet tag.

?  Årets solglasögon – Vi är över ”inneglasögon” och individualitet står högst på innelistan. Hitta det där snygga paret som passar just din ansiktsform allra bäst och om du är lite vågad, kör på oväntade material som trä så är det ett extra plus i stilkanten.

?  Spetsiga ballerina – Tack vare Diors platta rockstuds så älskar jag spetsiga ballerinas just nu. De är helt enkelt lite roligare än de klassiska med rundad tå. Känns fel först, men blir så bra.

? ”Bare shoulder”klänningen – Om du inte har en i garderoben redan så är det dags att införskaffa en, denna från Mango är en bloggfavorit.

Inlägget innehåller adlinks. 

For English please click below

I did my annual inventory of my summer wardrobe last night, and I have put together a small list of what I feel is missing.

? The white coulotte – I’m crazy about the coulotte trend, it’s such a cool piece of clothing! Especially if you get the perfect leg length a coulotte is actually very flattering. I have them in jumpsuits, leather and jeans, and am now looking for them in the ultimate summer color – white. A perfect piece that is inbetween casual and dressy and equally suited to ballerinas for a look a la Parisienne or heels for more vavavoom.

? A light and airy jumpsuit – I do not want to wear anything tight this summer, everything should be airy, romantic and completely effortless. A jumpsuit is one single garments for the entire body, just add shoes, sunnies and a bag and you’re done. The world’s simplest outfit.

? The Boho-dress – part folklore, a bit of hippie and very comfortable. This is the dress I want to be wearing when I dance around the maypole in the summer.

? Cold Shoulder top in pastels and with ruffles – Can summer 2016 be summed up better? The best thing about this top is that it has small shoulder straps for extra comfort. Match with the white coulotte and the pointed ballerinas for the perfect laid back and chic summers day outfit.

? Bag in nude or pastel – If you, like me mostly tend to buy bags and shoes in black, it’s time to update your wardrobe with something a little bit brighter. It doesn’t need to be expensive to be chic and it will do us all good to skip all the black for a little while.

? Sunglasses – We are over the ”it-glasses” and individuality is instead at the top of the list. Find your own personal stylish pair that suits your face shape perfectly and if you’re a bit daring go for unexpected materials like wood, for that extra touch.

? Pointed Ballerina – Thanks to Dior’s flat rockstuds, I’m in love with pointy ballerinas right now. They are just that little bit more fun than the classic rounded toe ones. Feels wrong at first, but looks so good.

? The ”bare shoulder” dress – If you do not have one in your closet already, it’s time to get one, this one from Mango is a favourite amongst the blog crowd.

This post contain adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Precis den inspon jag behövde nu när man är på sommaroutfits-jakt! Tack 🙂 Jag gillar främst off shoulder toppen + klänningen, tyvärr verkar inte culotte passa mig så bra.. :/ Men så snyggt!