Clapham Common & Brickwood Café

brickwood tess montgomery 1brickwood tess montgomery 7Brickwood tess montgomery 2Brickwood tess montgomery 5brickwood tess montgomery 6clapham common tess montgomery 1Tess Montgomery Clapam common 6

Vad jag gör en fredag när jag inte har castingar eller sitter hemma och bloggar?

Jag struntar i makeup, klär mig bekvämt och tar en lång promenad i Clapham Common med Olive. Parken är enorm och vi träffar massor med nya och gamla hundkompisar. Clapham Common är nog Olives paradis på jorden, hon hoppar runt som ett litet lamm. Tur att det bara är ett par minuters promenad hemifrån oss, så att vi kan gå flera gånger i veckan.

Efter all frisk luft så suger det i magen, så jag och min pälsiga lilla bästis styr kosan mot Brickwood Café för mashed avo, poached egg and feta och en decaf almond milk latte. Inredningen är väldigt New York, när det är vackert väder kan du sitta ute i en liten courtyard, maten är riktigt god och de har gott om hälsosamma alternativ.

Ett riktigt Clapham-tips.

(Det jag inte nämner är att vi fastnade i en regn/hagel/åskstorm på väg till cafét, jag fick skaka ur hagelbitar ur håret och Olive undrade varför någon kastade små hårda vita saker på henne)

—-

What do I do on a Friday when I have no castings and don’t fancy sitting inside in front of my computer?
I skip makeup, dress in comfy clothes and take a long walk in Clapham Common with Olive. The Common is massive and we meet loads of new and old doggie friends. This could possibly be Olives paradise on earth, she jumps around like a little happy lamb. Lucky it’s only a few minutes from our house and we come here several times a week.
After all the fresh air my tummy is grumbling, so I take my little furry friend and head to Brickwood Café for some mashed avo, poached eggs and feta and a decaf latte almond milk. The decor is very New York and when the weather is nice, you can sit outside in a small courtyard. The food is really good and they have plenty of healthy options on the menu. A Clapham favourite of mine.

(What I fail to mention is the hail/rain/thunder storm in the end of the walk. I had to shake hail out of my hair and Olive kept wondering why someone threw white hard little things at her)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *