Home Wanties

homewanties

Jag har inte visat er hur det har blivit i källaren ännu, men det är faktiskt avsiktligt. Garth håller nämligen på och pillar med en lösning för våra vinflaskor och jag har lovat att inte lägga upp några bilder innan det är klart.

Men där nere har vi numera ett skafferi/pantry, en stor garderob, tvätthörna för tvättmaskin och tumlare och en vin-del. Vi har gjort om ungefär 1/3 av ytan där nere och resten har helt enkelt fått en dörr för att avskilja. Vi är väldigt nöjda och förhoppningsvis kan jag visa foton väldigt snart.

Tills vidare hittade jag lite ny hem-inspo som ni kan se i kollaget över. Art Deco, brunt läder, mässing, marmor, sammet och grått är fortfarande favoriter hos mig när det kommer till inredning.

Lampa, poster, vattenkanna, taklampa, kudde blå, kudde grön, drinkvagn & stolar. (adlinks)

—-

I know I haven’t showed you anything from our new basement yet and it’s actually intentional. It’s because Garth is tinkering with a solution for our wine bottles and I have promised not to post any pictures before he has finished.

Down in the basement, we now have a pantry, a large closet, laundry area with a washing machine and tumbler and a wine-area. We have renovated about 1/3 of the basement area and then we simply but a door inbetween the ”old” and the ”new” part, to separate the two. We are very happy with the result and hopefully I can show you guys photos very soon.

Until then, I found some new home inspiration as you can see in the collage above. Art Deco, brown leather, brass, marble, velvet and grey are still big favourites of mine in interiors.

Lamp, poster, water jug, lamp, blue pillow, green pillow, drink trolley & chairs. (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *