New In – Bricka från Studio Formata

studio formata tess montgomery bricka 4studio formata tess montgomery bricka 3

Är det inte lustigt att just de dagarna man inte riktigt har planerat och tänker gå lite på halvfart är de som oftast blir mest produktiva?

Jag tog bland annat tag i min LinkedIn (450 förfrågningar..), rensade bland kontakter, uppdaterade hemsidor och bilder och försökte fundera ut varför jag egentligen har LinkedIn från början? Jag förstår att det är nyttigt för alla er som har lite mer normala jobb, men som modell och bloggare så drar jag nog till mig helt fel personer där. Jag tänker ge det ett till försök i alla fall och se om någonting kommer av det, annars tar jag bort mig själv.

Har någon av er haft nytta av LinkedIn? Typ blivit headhuntad av ett coolt företag eller knutit en ovärderlig kontakt?

Jag funderar även på om jag ska blåsa liv i mitt Twitterkonto, eller stänga ner det helt. Instagram känns så himla mycket mer givande om man är kreativ och gillar bild över ord. Sen har vi ju det där med Snapchat…

Vad tycker ni? Vore det kul om jag skaffade snap? 

Jag tog två timmar och la mig i solen i trädgården och läste den här boken, som jag för övrigt älskar. Varvat med att snacka inspiration och driv med S-Quad tjejerna på Whatsapp. Det är ett riktig litet vindfritt solställe där ute mot den vita muren, jag låg i bikini (med spf50) och frös inte alls. Winning!

Tidigare knackade ett bud på dörren med den här otroligt fina lilla brickan från Studio Formata. Clara som äger studion tillsammans med sin mamma har designat dem och ni kan hitta dem här eller i Moderna Muséets butik i Stockholm.  Så himla duktig tjej!

* Brickan är ett pressprov

—-

Isn’t it funny that the days you don’t really have too much planned and intend to kind of take as it comes, are the ones that usually become the most productive?
I decided to sort out my LinkedIn (450 requests ..), deleted some contacts, updated websites and pictures and tried to figure out why I have LinkedIn in the first place? I understand that it is useful for all of you who have more normal jobs, but as a model and blogger, I think I attract the wrong kind of attention on LinkedIn. I’m going to give it a try anyway and see if anything comes of it, otherwise I will simply remove myself.
Have any of you had the advantage of LinkedIn? Been headhunted by a cool company or found an invaluable contact? There most be loads of success stories out there.
Maybe I should revive my Twitter account, either that or shut it down completely. Instagram feels so much more rewarding if you are creative and prefer pictures over words. And then of course there is Snapchat …
What do you think? Would you like if I got snap?
I spent two hours  in the sun in the garden and read this book, that I love! I alternated reading with talking inspiration and drive with the S-Quad girls on Whatsapp. It’s such a little suntrap out there in our garden against the white wall, I was lying in a bikini (with SPF50) and was not cold at all. Winning!
Earlier a courier came to my door with this incredibly beautiful tray from Studio Formata. Clara who owns the studio together her mother designed these and you can find them here. She is very talented!

* This tray is a Press sample

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Angelica

  Jag har haft nytta av linked in men är i en helt annan bransch 🙂

  Älskar instagram men förstår mig inte alls på snapchat eller twitter haha 🙂

 2. Jade Ashleigh

  I’ve never used LinkedIn personally but have heard some people say it’s amazing 🙂 to be honest I definitely can’t see the point of snapchat … Esp with Instagram for pictures and YouTube for videos etc xx

 3. Snapchat är det nya svarta inom sociala medier, här o nu sedan gone

 4. Min man har blivit headhuntad men tackat nej eftersom han ville skaffa sig mer erfarenhet och för att vi inte var redo att flytta till London i all hast. Han blir erbjuden jättefina jobb och har fått ett stort internationellt kontaktnät genom LinkedIn. Jag hade faktiskt ingen aning om att LinkedIn kunde vara så bra. Så vem vet, kanske det blir London för oss med så småningom.

 5. Jag har blivit headhuntad vid 2-3 tillfällen men min man som är ingenjör blir headhuntad hela tiden.

  Som modell.. Nja kanske inte? Men om du sadlar om och gör annat snart (?) så kan det vara bra att ha kvar det.

  Och jaaaaa!!! Skaffa snapchat!!!