Saturday

Makeup coffee Tess Montgomery Mina

Egentligen är det full rulle här hemma, för i dag ska vi har 30 pers här och grilla för att fira Garths födelsedag (Ja, min galna man ville bestämt grilla trots att det är 3 grader ute). 

Men jag passar på att ta en kaffe (decaf) att kika i goodiebagen från 3ina eventet först. Det är lite som att öppna en godispåse och jag är galet sugen på att testa den mörkare läppstiftet och deras flytande eyeliner. Jag tycker alltid att mina tidigare har torkat ut så fort, så vi får se om den här håller måttet.

Nej, nu ska jag ställa mig och skära 3 ton salad… kladdkakan är redan i ugnen, en glutenfri och en vanlig version. Kalla mig Martha Stewart!

It’s actually already full action in our house this morning, because today we have 30 friends coming over for a bbq to celebrate Garth’s birthday (yes, my crazy hubby desperately wanted to bbq, even though it’s 3 degrees celsius outside).
But first I’m taking a moment to have a coffee (decaf) peek in to the goodie bag from 3ina event. It’s a bit like opening a bag of candy, so colourful and I’m really excited to try the dark lipstick and their liquid eyeliner. My previous liquid eyeliners has dried out so fast, so we’ll see if this one measure up.
Now I have to get back to my duties and prepare like 3 tons of salad … Swedish mudcake is already in the oven, a gluten-free and a regular version. Call me Martha Stewart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Du får hälsa ett stort grattis till Garth!