Make up – 3ina Launch party

makeup 3ina tess montgomery 1

I kväll var jag i Covent Garden och spanade in det nya makeupmärket 3ina (uttalas Mina) på deras stora launch.

Det är ett helt nytt märke som redan har flera hundra produkter i sitt sortiment och går all in med snygg butik, Mario Testino-filmad kampanj och en enorm launch med alla från Pixiwoo till Jess Glynne närvarande.

Det var riktigt drag i butiken, med dj som pumpade ut grym musik, champagne i mängder, godis och en massa roliga props. Men som den skönhetsnörden jag är kunde jag inte låta bli att klämma , testa och känna på alla produkterna. Här är vad jag tycker om 3ina vid första anblick –

Bra pigment i skuggorna ✓ Massor med läppnyanser ✓ grymma nagellacksfärger ✓ Smarta nyanser på concealer ✓

Målgruppen är de som känner att MAC och liknande märken är lite väl dyra, men ändå inte vill handla sitt smink från tråkiga displayer på Boots. Till alla som gillar att leka med färger och byter make up lika ofta som sina kläder. Butiken är som en godisbutik fylld med makeup, förpackningarna är snygga och det märks att det är en stor satsning från grundarna.

Butiken i Covent Garden är ett måste att besöka för alla make up nördar, ”Girl Boss” ger alla tummar upp.

——-

Tonight I was in Covent Garden to check out the new makeup brand 3ina (pronounced Mina) at their big launch.
3ina is a new brand that already has several hundred products in its range and have gone all in with a snazzy looking shop, Mario Testino-shot campaign and a massive launch with stars like Pixiwoo to Jess Glynne present.
The shop was buzzing, with DJs pumping out great tunes, champagne en masse, colourful sweets and a lot of fun props. But as the beauty nerd I am, I could not help but squeeze, try and feel on all products. Here is what I think about 3ina at first glance –
Good pigment in the shadows ✓ Lots of lip shades ✓ awesome nail polish colors ✓ Clever shades of concealer ✓
The target group are those who feel that MAC and similar brands is a bit too expensive, but still don’t fancy buying their makeup at the drab stalls in Boots. It’s the perfect brand for anyone who likes to play with colours and change the make up as often as their clothes. The shop is literally like a candy store filled with makeup, packaging is stylish and it shows that it is a major investment from the founders.
The store in Covent Garden is a must visit for all make-up nerds, ”The Girl Boss” recommends it.

makeup 3ina tess montgomery 23ina launch tess montgomery 33ina Tess montgomery13ina Tess Montogmery 53ina Tess Montgomery 9 3ina Tess Montgomery

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Spännande! 🙂 Vet du om dem testar på djur?

  1. Hej Sara!

   Jag frågade och det gör de inte. Allt sminket är gjort i Spanien så de kan ha full koll på produktionen.
   Kram
   Tess