En Dagens på Språng

Casting tess montgomery 5Casting tess montgomery 3Tess Montgomery casting 1 Casting tess montgomery 2 copy

Så här ser jag ut i dag.

Vi gick till tunnelbanan tillsammans i morse och eftersom det äntligen börjar bli lite ljusare så fick Garth knäppa av 4 bilder snabbt, innan vi sprang åt olika håll. Ni har bett om lite mer on-the-go bilder so here goes.

Så här påbyltad är jag de flesta dagarna, det gäller att köra lager på lager så att man inte svettas ihjäl på tunnelbanan. Jag älskar mina Sam Edelman boots, jag kan helt utan problem bära dem en hel dag utan att få ont i fötterna. Winning! Min kappa kommer från Asos, väskan hittar ni här, vantar från JCrew och mössan i kashmir är från Cos och kliar inte.

Portfolion är som min tredje arm, alltid med och känns ungefär som en del av min kropp. Ett stort plus är att den får mig att tänka på min hållning och ha rak rygg.

Det blev 3 castingar (smink, smycken och hår) och lite TKMaxx shopping (jag hittade ett par riktigt fina fynd) på stan. Jag nu är hemma snabbt för att blogga och ta ut Olive innan det är dags för ett nytt sminkmärke att ha lanseringsfest. Spännande!

Den här veckan har jag galet mycket att göra, men jag betar lugnt av uppgifterna en efter en och då funkar det toppen. Man får helt enkelt inte låta stressen vinna utan göra listor, vara disciplinerad och fira med något kul i slutet av veckan. För oss är det stor födelsedagsfest här hemma på Lördag för Garth som fyller år i morgon.

Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *