Dagens Fotojobb för Phil Smith

Modelljobb tess montgomery phil smith

Nu är jag hemma igen och har precis tvättat av mig sminket och slängt Olaplex i håret efter dagens plåtning.

Det var en kampanj för Phil Smiths elektriska hårverktyg, så allt från plattänger till hårfönar, rullar och wands. Det är lite extra kul, för dessa produkter säljs inte bara på Sainsburys här i England, utan även på ICA hemma. Så snart kommer ni att få se mitt ansikte och hår, (eller kanske mest hår eftersom att det är en hårprodukt), på ett helt gäng av lådorna. Det är inte ofta jag plåtar saker som får spridning hem till Sverige, så det är alltid roligt.

När jag kom dit så startade vi med att Phil fick toppa mitt hår och gav mig lite mer uppklippta toppar framtill för att få mer form på min frisyr. Sedan har vi lockat, blåst, plattat och jag vet inte vad hela dagen. Mitt hår är ganska friskt och tåligt, men jag kände ändå att det var passande med en Olaplex kur efter. Det blir mycket värme på håret, men med professionella människor, bra verktyg och ordentligt värmeskydd så är det inga problem.

Över ser ni mina 4 olika looker, lockigt, mer lockigt, mindre lockigt och rakt typ… Det är galet hur annorlunda man ser ut i rakt mot lockigt hår, jag känner mig till och med helt annorlunda. Jag är nog gladare och snällare i lockigt hår och känner mig lite tuffare och coolare i rakt hår. Vad kallar man det? Hårpersonlighet?

Phil är i alla fall hur trevlig som helst och hans produkter verkar toppen, så ta en titt på ICA nästa gång ni behöver en ny plattare eller krullare till ett bra pris.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Caroline

    Hej Tess!

    Var köper du Olaplex-kur? Hur använder du det? Tack på förhand!

    Caroline