Inspiration & Kreativitet

Tess Montgomery to do inspiration 1 copy

Just nu känner jag en enorm inspiration och kreativitet, jag gick precis en snilleblixt och skickade iväg ett meddelande till några av de coolaste tjejerna jag känner, får se om det kan bli något…

Jag känner alltid att jag är som mest inspirerad när jag har mycket att göra, helst ska det flyga roliga saker runt öronen 24/7 och det ger en känsla av att allting är möjligt och att alla dörrar står öppna. Det är underbart att bara få flow och gå in i en arbetsuppgift till 100 % eller att få sitta ner brainstorma och vara en idéspruta. Hjärngympa på hög nivå och stor inspiration och peppfaktor i livet.

I bland när man bara står still och trampar så räcker det att möta upp rätt vän, läsa rätt blogg eller bara att tänka rätt tankar så bara lossnar allting. Jag tror verkligen på att livet är som en slangbella, man måste dras bakåt för att kunna skjutas i full fart framåt.

I går var det poddags igen och jag hade Ebba här hemma i flera timmar, vi åt bananpannkakor (hon är glutenfri) och snackade om allt mellan himmel och jord. Jag kan avslöja att vårt andra avsnitt på podden kommer att handla om kulturskillnader och alla jobbiga situationer, roliga händelser och missförstånd som kommer med det. Vi skrattade hur mycket som helst, jag är helt hes i dag.

Nästa avsnitt kommer upp tisdagen den första Mars, ni hittar första avsnittet här (klick!). Vi seglade direkt upp till 3e plats på Itunes poddlista inom kategorin resa och platser, så himla kul! Tack för all fin feedback och för att ni lyssnar!

Egentligen skulle jag på födelsedags high tea hos min fina vän Debbie och hennes man John i dag, men eftersom min förkylning som jag har haft hängande efter mig i drygt en vecka nu, inte vill ge med sig, så tog jag en dag hemma istället. Olive fick bli min stand-in, så hon och Garth är där nu medan jag jobbar på med spännande nya utmaningar här hemma vid datorn med en kopp varm te och pistagenötter.

Nästa vecka är fullspäckad med event, möten och en rolig plåtning. Det är modeveckan här och även om jag inte ska gå på några visningar den här gången (jag har inte pallat att jaga, det är svårt att få inbjudningar när man bloggar på svenska här) så är det väldigt mycket som händer runtomkring.

Har ni gjort er to-do list för veckan? Mål utan deadlines är bara drömmar…

Follow

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Älskar när kreativitet och energi kommer. Hade en sån helg och man får så mycket energi och glädje när man känner sig duktig.//Mirella
    http://www.livetmedhund.se