Home Wanties February

wanties home feb

Vårt hem har nog aldrig varit så dammigt som det är just nu.

Killarna i källaren håller på för fullt med att fixa väggarna där nere och om vi trodde att dammet skulle hålla sig hyfsat lokaliserat så hade vi tokfel. Jag torkar damm två ggr om dagen för tillfället och undrar hur vi ska få rent soffan? Att dammsuga den räcker väl inte? Jag får små scenarion i huvudet hur någon sätter sig hårt i soffan och att ett helt dammoln puffar upp…

Det löser sig.

Till dess passar jag på att titta på alla fina, rena nyheter som kommer in till våren, över har ni ett gäng favoriter. Det är kul att det blir mer och mer olika typer av sten som börjar dyka upp på soffbord och bänkar. Spännande med lite annat än bara marmor. Jag skulle även gärna få in lite mer cognacfärgat läder här hemma, lite 70-tal sådär och väldans snyggt.

Marimekko – kudde, bricka, grytvante
House Doctor – puff, pall, tidningshylla, lampa
Falsterbo – soffa, soffbord, hylla
Innovation – Soffa/säng

Innehåller adlinks

Follow

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *