The Riot

Riot 1riot 5riot 7riot 11the riot tess montgomeryolive the riot tess montgomery

I dag har vi spenderat hela dagen i vår systerbox i Farnham för crossfittävlingen ”The Riot”.

Som vanligt så tävlade Garth och jag tittade på. Jag hade kunnat delta, men jag gillar inte riktigt att tävla i allmänhet, så jag skippar det helst för att vara ärlig. Garth däremot älskar att tävla, så då följer jag och Olive med som support.

I slutändan kom vi 2a, så det var toppen, Garth spydde 3 gånger, det var mindre toppen, men typiskt honom på tävling. Allt eller inget, fullt ös medvetslös. Vi måste jobba på det…

Efter gick vi ett skönt gäng till en mysig liten pub i byn och åt middag. Jag älskar små lantpubbar, de är så charmiga och mysiga, kostar sällan mycket och oftast har de väldigt bra mat. Jag skulle vilja köra mer bed and breakfasts runt om i England på helgerna, det är så lätt att glömma att det finns så mycket mer än London i England.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Wow du är så vacker Tess! Det liksom bara lyser om dig! Tack för en så härlig blogg. Kram

  1. Tack gulle dig! <3
   kram
   Tess

 2. Vad fin balans Olive har! 🙂

  1. Eller hur! Världens cirkushund haha 🙂
   Kram
   Tess