1 År med Olive

puppy1olive1olive valentinaGarth and Olive

Nu har vi varit med hund i exakt ett år.

Jag minns så väl när jag klev in genom dörren i den främmande lägenheten och det var valpar överallt. Jag satt mig ner i soffan och direkt hoppade en liten skrutt upp i mitt knä, gissa vem det var… Så kom det sig att hon fick bli inlindad i en handduk och åka iväg i bilen med oss, via ”Pets at home” för en hel massa valp-shopping och tillslut hem till sitt nya hem.

Hon var så liten och ostadig och lekte som en vild gremlin ena sekunden och sov som en stock andra. Världens bästa lilla Olive ❤

De största skillnaderna att ha hund jämfört med innan är att vi är utomhus mycket mer, aldrig stannar ute sent på nätterna länge (vilket bara är skönt), vi måste dammsuga lite oftare, kanske sover lite mindre, men gosar desto mer. Det bästa är att hon är min lilla kompis som håller mig sällskap både på castingar och när jag jobbar hemma. En liten tjej med en stor personlighet som är väldigt duktig, snäll och ganska busig med.

Verkligen en present som fortsätter att ge.

Nu har hon precis fått lite alla hjärtans dag – bacon och sover gott här i soffan mellan mig och Garth. Vår lilla familj är samlad, så mysigt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Eller hur känns det så, när man har hund. Som om man är en liten familj. Och har världens lojalaste och gosigaste kompis. Känner mig så bortskämd med min! <3

    1. Ja, verkligen, de har sina egna små personligheter och är så himla mysiga. <3
      kram
      Tess