❤ Happy Valentines! ❤

valentines day tess montgomeryvalentines 1

Jag smög i väg till butiken i morse medan Garth och Olive sov.

Det blev kaffe, en full english (ägg, bacon, toast och korv) + stekt banan, gluten och mjölkfria bananpannkakor med hemgjord blåbärssylt, mosad avocado med getost på riskakor och lite goda pain au chocolate att avsluta med. Jag fuskar lite med min diet i dag och åt lite vete och jag kommer nog att ta ett glas vin ikväll, valentines är en bra cheat day.

Jag fick underbara rosor och ett kort av Garth och även fast vi sa inga presenter så gav jag honom en jacka från Michael Kors som jag hittade och verkligen gillade. Jag fick ju världens bästa present förra året, så den räcker gott och väl för mig i år med, så jag kände att det var hans tur att bli lite bortskämd.

I dag ska vi nog bara chilla, ta Olive på en prommis och i kväll har Garth bokat bord på hemlig restaurang, jag älskar överraskningar, så det ska bli jättespännande!

Glad Alla Hjärtans på er kompisar! <3 till er !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *