Torsdag

cocobay tess montgomery  3cocobay tess montgomery 1

cocobay tess montgomery  2

Ni får ursäkta att det har varit lite tyst här på bloggen i dag, jag har nämligen precis kommit hem från min plåtning i Gloucester.

Vi bodde på ett väldigt vackert gammalt hotell, som var mer som en herrgård i sten, med riktigt fina klassiska engelska sovrum (dock för mörkt för att fastna på bild). Mitt hade till och med en jacuzzi, så jag tog ett långt bad innan jag kröp ner i sängen med en ny bok. I morse startade vi vid 8 och vi plåtade ute hela dagen, såklart var det årets kallaste dag med -3 och alla vi modeller var i tunna vårkläder. Jag har inte tinat upp riktigt ännu.

Men vi var ett bra gäng med en duktig fotograf och trevligt crew, så även om det var kallt, så var det kul ändå.

Nu har vi precis ätit sushi och ligger i soffan och kollar på Sons of Anarchy, jag är galet trött, så det blir sängen strax. I morgon plåtar jag sportmode för en tidning. Natti natti kompisar!

Bilderna tog vi på Cocobay hotell i Antigua, lite varmare där än här…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *