Favoritprodukt – ”Pai Rosehip BioRegenerate oil”

pai beauty tess montgomery 1

pai beauty tess montgomery 2

När jag var i Paris förra året så besökte jag den välkända skönhetsbutiken ”Oh my Cream!”.

Fransmännen kan ju det där med naturlig skönhet, så jag frågade tjejen i butiken vilken som var henne egen absoluta favoritprodukt i sortimentet och direkt dök hon på den här lilla flaskan ”Pai Rosehip BioRegenerate oil”. Hon sa att denna lilla skatt är det hon skulle ta med sig till en öde ö, så jag köpte den för att testa.

Och jag är helt galet nöjd, jag har använt den varje kväll sedan dess och har fortfarande halva flaskan kvar. Det är en ekologisk olja som är dryg, lätt, men man känner hur den ger fukt. Den luktar lite som te och lämnar en smått orange tint efter sig på huden (därav kvällsbruket).  Den innehåller höga halter av omega, som jag med lite torrare hud svär vid, men även antioxidanter och rosehip som är återfuktande, lungnande och läkande för huden.

Om min hud känns lite flammig efter en plåtning eller en kall dag, så känner jag riktigt hur oljan lugnar huden. Jag använder den mer som ett serum under min vanliga nattcreme, men om man har mer normal  till oljig hud så räcker det med att bara ha denna på natten. Den hängde på till karibien och mjukade upp min hud efter all sol, sand och salt på kvällen.

Pai är enligt deras hemsida ett ekologiskt märke som är bra för alla som har lite känsligare hud då de enbart har alkoholfria produkter med naturliga ämnen som är testade att inte ge allergiska besvär. Jag har bara testat den här oljan, så jag vet inte hur bra resten av produkterna är, men oljan får alla tummar upp.

Ni hittar Pais produkter här

Se även 

Favoritprodukt – REN vitamineral omega 3 serum
Favoritprodukt –  St Tropez BUS
Favoritprodukt – Urban Decay eyeshadow primer potion

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej,

  Tack för en jättefin blogg!
  Vad använder du för olja när du masserar ansiktet? Hur går hela massagerutinen till för dig?

 2. köpte faktiskt just denna i london i helgen! en riktig toppenolja so far. kvinnan i butiken tipsade om att blanda denna med en ansiktskräm om man har torr hy. då går oljan in lättare (olja kan ju annars lägga sig ovanpå riktigt torr hy utan att gå in ordentligt).

  min mamma har oljan för mogen hy och älskar den. nyfiken på deras övriga sortiment!

  kram och tack för en bra blogg!