Vårt Sovrum

säng tess montgomery 1säng tess montgomery 2

säng inredning tess montgomery 7

säng tess montgomery 3

Jag knäppte ett par bilder av vårt sovrum i eftermiddags när lite sällsynt vårsol tittade in.

Sovrummet går i blått och grått och jag ville ha lite av en hotellkänsla i inredningen.

Nattduksborden är från Ikea, men jag bytte knopparna till läderhandtag från superfront istället. Sängen kommer från Feather & Black, lampor från Foscarini, sängkläder från Lexington, kuddar från Ebay och en liten monogramkudde med våra namn och efternamn (jag heter ju Montgomery Chamberlain nuförtiden) från Etsy (klick).

Ramarna över sängen är nya och kommer från Lene Bjerre och i dem sitter två av våra bröllopsbilder.

Jag vaknar varje morgon till doften av körsbärsblommor, världens bästa. Äntligen är det vår igen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Älskar bilder från ert hem! Bara samlar inspiration till den dagen jag ska inreda mitt framtida hem.

  2. Påminner om vårt sovrum! Superfint! 🙂