Londontips – Itsu

IMAG2555_1

Ni har bett om lite fler on-the-go bilder, men tyvärr lämnade jag min lilla kamera i en uber i December och har inte köpt en ny ännu.  Jag funderar på en Olympus pen. Någon som har den och kan rekommendera?

Men till dess blir det tyvärr mobilbilder när jag är ute och springer runt på stan. Just nu sitter jag på Itsu mellan mina castingar och tankar på energiförrådet. Det allra viktigaste för att orka långa dagar är att äta ordentligt. Itsu är gott, fräsht och finns över hela London, så om ni är i London och är sugna på Sushi till lunch så rekommenderar jag Itsu över Yo!sushi och wasabi.

I eftermiddag ska jag till veterinären med Olive. Hon kräktes i natt igen, så nu börjar jag bli lite orolig. Lika bra att gå dit och kolla upp vad det kan vara som är fel.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej Tess!

    Först och främst: Mycket bra blogg, så glad att jag började läsa den!

    I övrigt undrar jag vilka stadsdelar i London du tycker är de bästa att bo i? Jag bodde tidigare i Fulham och älskade det, men vill gärna ha tips på andra trevliga stadsdelar (gärna sådana vi vanliga dödliga också har råd att bo i)!

    Kram!

  2. Aa, det är bra Tess! Hellre en gång för mycket än en gång för lite när det kommer till veterinären. Som exempel så var vi på Spånga djursjukhus och undersökte en knöl på min mops huvud varpå dom intygade att det inte var någon fara men att vi skulle ”komma tillbaka om den blev större”. Iaf, det kändes inte rätt så jag åkte till danderyds djursjukhus för en andra åsikt – då var det en ganska allvarlig sorts tumör som vi fick operera bort så snart som möjligt. Tänk om jag inte hade lyssnat på mina instinkter och det hade spridit sig? Usch! Go with your gut, ibland vet man saker som man inte vet att man vet 😉

  3. Vad roligt med on the go-bilder, gör ingenting att de är från mobilen!