Reklamfilm ”Gift Face” för Vogue och Harvey Nichols

vogue shoot tess montgomery

Här är ett litet jobb jag inte har visat er som jag gjorde för ett par månader sedan.

Jag säger litet eftersom jag flashar förbi väldigt fort i början (jag är den första tjejen), blinka och ni missar det. MEN det är ändå en reklamfilm för Vogue i samarbete med Harvey Nichols och det känns faktiskt lite coolt ändå. Min klänning är från Valentino och kostade £4000, helt sjukt!

I dag har jag varit uppe hos agenturen och grejat lite med min bok, vi håller på att jaga lite gamla jobb och uppdatera min portfolio. Det är alltid lika kul att se alla bokarna. Jag köpte med mig en tårta från Patisserie Valerie åt dem, vi tar alltid med någon liten sötsak eller bubbel till bokarna när vi åker upp. Det jobbar hårt för oss, så då vill vi visa lite uppskattning när vi ser dem. Vi åker upp kanske var 3e månad för att ta nya polaroider och uppdatera våra böcker.

Tycker ni att det är kul att se jobben jag gör, även om jag är med så lite som i den här videon? Är det värt att visa?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Ja det är jätteroligt att se. Sist jag flög så var du med i en tidning på en hel sida för parfrymreklam och jag skrek till: titta, där är Tess! Haha. Måste kännas roligt för dig att se sig själv? Kramar

 2. Ja, jättekul! Kan du inte länka till det blogginlägget du skriver om att du fått/gjort jobbet (även om du inte kan säga vad det är för jobb då). 🙂

 3. Viktoria

  Ja det är jättekul! Fortsätt gärna med det 🙂

 4. Jatte kul !!! Flog Norwegian till USA och dar fanns du med I en tidning for seksy klockor om jag minns ratt. Xx

 5. Självklart ska du visa oss dina jobb, små som stora. Tycker det är roligt och inspirerande att se.
  Jag har en liten önskan, jag vet att du för länge sedan skrev lite om detta. Men jag undrar om du skulle kunna göra guider för olika kroppsformer, vad man ska tänka på när man väljer kläder, skor etc. Om man som jag till exempel har korta ben, hur kan jag klä mig för att förvilla detta så att de ser längre ut. Jag är övertygad om att det är fler som skulle behöva lite hjälp med detta. Vi är ju byggda på olika sätt och ibland är det svårt att veta vad som passar en egen kroppsform.
  Tack för en inspirerande blogg.

 6. Ja det är så himla roligt att få se vad du jobbar med!

 7. Jaaaa jätte kul att se.