#LoveGuldfynd16

guldfynd tävling tess montgomery 1

guldfynd tävling tess montgomery 3

guldfynd tävling tess montgomery 4

guldfynd tävling tess montgomery 2

Vi här på Metro fortsätter vårt samarbete med Guldfynd med lite Alla Hjärtans – pepp.

Personligen gillar jag alla hjärtans dag och jag och Garth firar alltid. Visst ska man visa sin kärlek alla dagar om året, men det är mysigt att ha en hel dag vikt åt ämnet och just mitt i glåmiga och grå februari tror jag att vi alla behöver lite värme och kärlekspepp.

Men även när jag var singel så var alla hjärtans dag en utmärkt kväll att samla ihop alla singelvännerna, skåla i bubbel och fira vår vänskap. Vill man inte det så kan man lyxa lite med till exempel hemmaspa och visa kärlek till sig själv. Huvudsaken är bara att det handlar om kärlek, om det är till din partner, vänner, familj, husdjur eller dig själv spelar egentligen inte så stor roll.

Just nu har Guldfynd en fototävling på Instagram under hashtaggen #loveguldfynd16.  Ni kan vinna lyxiga presentkort att spendera antingen på någon ni håller kär, eller varför inte en kärleksgåva till dig själv? Man måste ju faktiskt älska sig själv innan man kan älska andra…

För regler och lite mer info om tävlingen klicka här. 

Här är två tips på vad jag skulle köpa om jag vann tävlingen –

Jag gillar, som ni nog vet vid det här laget, ganska klassiska, stilrena smycken, ofta i kalla metaller som är tidlösa.  Så ett riktigt nätt tennisarmband med diamanter har stått högst upp på min önskelista länge. Det känns old-hollywood, men går även att klä ner med jeans och en mysig oversized jumper.

Ett smycke som jag tycker passar i allas basgarderob och som jag vet att jag kommer att använda ofta, oavsett om det är till en klänning på ett bröllop eller när jag dricker kaffe med tjejerna.

Det lilla 18k diamanthjärtat på halsbandet över är en perfekt liten gåva till flickvännen, frun, mamma, syrran, dig själv eller bästa vännen. Litet, nätt och diskret, men som ger en outfit det där lilla extra. Ett perfekt vardagssmycke enligt mig.

Ni hittar fler av mina och de andra bloggarnas val här.

I samarbete med Guldfynd 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *