Yoga & Crossfit

tess montgomery ananas antigua 2

Garth är på en träningskurs hela dagen, så det är bara jag och Olive hemma. Vi har precis varit ute på promenad och om en stund ska jag cykla bort till Yoga haven för ett pass hot yoga.

Jag går två ggr i veckan på yoga och två ggr på crossfit, det känns som en bra balans mellan att bygga muskler och stretcha ut. Jag är faktiskt himla glad att Garth övertalade mig att gå på introduktionskursen till crossfit för 2 år sedan, jag känner mig starkare i kroppen än någonsin och speciellt när jag blandar det med yoga, så har jag hittat den perfekta träningen för mig. Jag trodde dock aldrig att jag skulle bli en sådan tjej som visste skillnaden på en power clean och en snatch…

Efter 8 år av ashtangayoga var det ganska läskigt att gå in och plocka upp en barbell för första gången. Jag kände mig hyfsat mal placé i början, men efter ett tag lärde jag mig teknikerna och så började det kännas helt ok att ladda på med vikter. Nu skulle jag inte kunna tänka mig att sluta lyfta vikter, det är beroendeframkallande att känna sig stark.

Efter varje yogaklass dricker jag en grön juice från deras juicebar ”Glo” och känner mig galet nyttig. Det är kul hur mycket det sitter i huvudet. Om jag börjar dagen nyttigt så vill jag inte ”förstöra” den med någonting onyttigt senare. Men även om jag är på en hälsokick den här månaden så äter jag lite mat för själen då och då. I går blev det doritos framför tvn, jag älskar dem, speciellt den med rysk roulette då man kan få en superstark om man har otur.

Balans, det är det det handlar om kompisar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Även fast jag bor i London skulle det vara kul att se mer bilder från din vardag?
  Du är duktig på att skriva men bilderna handlar sällan om inlägget. Missförstå mig inte, du visar fina bilder, du är modell och det är inget fel med dem. Men någon gång, en bild från din ”perfekta lördag” med träning, lunch, walks med Olive etc. även om det bara är bild på mat eller en park som ser ut som alla andra parker. Det skulle kännas lite mer personligt än enbart semester/modellbilder.
  Kan sakna det med din blogg, men annars tycker jag den är toppen!

  1. Hej Emma!

   Tack för din feedback! Det kan jag absolut göra, det har mest bara känts tråkigt att visa grå bilder från London när jag har så många fina från karibien. Men jag lovar att mixa upp det mer nu!
   Kram
   Tess

 2. Tess!

  Du verkar som en sa arlig och god person. Tack for inspirationen till att vilja leva gott och ma bra. Att lyssna till sitt inre skulle jag saga ar nagot utav det viktigaste som finns i denna stressande och pafrestande varld. Jag ar bara 20 ar men har under senare tid borjat leva efter detta och det ar sa harligt att se dig som verkar leva pa just sa. Tack!

  Kram