Ännu en sömnlös natt…

Olive tess montgomery

Sorry för allt tjatande om Olive nu, men efter ett par dagar av rävjakt så fick vi en lugn natt i förregår.

Äntligen tänkte vi, men sedan i går när vi åt middag så blev lilla tassfian jättesjuk och både kräktes och var dålig i magen. Hon äter allt som ligger på golvet och vi har killar som fixar i källaren, så hon måste ha fått i sig någonting dåligt.

Vid klockan 2 i natt slutade hon kräkas, men var helt darrig, så då fick hon sova i vår säng och jag fick inte en slummer innan klockan var 5 och hon sov ordentligt. Man blir så himla orolig när man inte vet vad det är som är fel, bör man åka till veterinären mitt i natten och när är de sjuka nog för att man ska göra det? Sedan hur tusan kan en så liten hund ta upp så mycket plats i sängen? Hon tog halva och Garth och jag fick dela på den andra halvan.

Det här får mig verkligen att inse vad mammor går igenom, men mycket mycket värre givetvis. Om jag är så här orolig för en liten hund, tänk vad orolig jag kommer att bli om vårt barn är sjukt. Hur pallar man? Kudos till alla er mammor där ute, ni är hjältar!

Vi är inte riktigt redo för barn ännu, men nu har vi övat lite på framtida sömnlösa nätter. Olive mår i alla fall toppen nu, i skrivandets stund biter hon mig i tårna eftersom jag inte leker med henne…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *