Bye Bye Guadeloupe!

tess montgomery babrbados bikini 4

bikini tess montgomery barbados 2

bikini tess montgomery barbados 1tess montgomery bikini karibien 3

Efter 7 dagar på Guadeloupe drar vi nu vidare med färja till Dominica.

Från att bo på stranden ska vi nu bo i hyddor i träden 30 minuter från närmaste stad mitt i djungeln. Hur spännande som helst! De ska odla den mesta maten helt själva och allting ska vara väldigt organiskt och zen.Vi hade tänkt utforska och hika, titta på fler vattenfall, snorkla och kanske dyka lite med. Vi får se vad som låter kul helt enkelt.

Här på Guadeloupe har allting varit väldigt franskt och vi har ätit oss mätta på goda ostar, baguette och har druckit massor med gott vin. Maten här har helt klart varit bäst hittills, trerätters varje kväll och gastronomiska upplevelser åt alla håll och kanter. Skönt att det ska bli lite mer motion nu de närmaste dagarna, man blir så dåsig av att ligga i solen och bara äta.

Det är helt galet underbart att komma iväg på en så här lång semester. Vi får verkligen chansen att se helt olika sidor av Karibien och med 4 öar så kommer jag känna mig lagom påläst för att kunna rekommendera dem till er. Karibien är så mycket bättre än vad jag hade föreställt mig, hit kommer vi absolut att åka igen.

Visst saknar vi Olive en hel del, men hon har det bra med vänner hemma i London. Vi får uppdateringar med bilder varje dag och de uppdaterar till och med hennes Instagram (@Olivevalentina_thefrenchie). Även Garths är duktiga på att uppdatera insta, just nu ligger ett litet klipp från när vi paddlade kajak uppe (@GarthChamberlain).

Min bikini kommer från Missguided

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *